NIEUW: de Quad Burner met customized vlammenspel!

Geplaatst op 17 oktober 2017 door

Je zult het zelf ongetwijfeld herkennen; je komt thuis uit je werk en stapt binnen in een koude woonkamer. Op zo’n moment wil je de kamer zo snel mogelijk warm krijgen. Met de nieuwe Quad Burner realiseer je dit binnen no-time. En als het warm genoeg is, zet je de haard met één druk op de knop weer in een zuinige stand…

Bepaal zelf het vlambeeld en de intensiteit!

Dankzij de aanwezigheid van maar liefst 5 afzonderlijke branders kun je helemaal zelf bepalen hoe je de Quad Burner wilt laten branden. Volgens Jan Kempers is dit een ware innovatie in de gashaarden-wereld. “Er is geen enkel ander systeem dat dit kan. Als je alle vijf de branders inschakelt heb je een indrukwekkend vlammenspel over de volle breedte van de haard. Dit zorgt in korte tijd voor enorme warmte en ziet er schitterend uit. Wil je juist stoken op een zo laag mogelijk vermogen? Dan switch je moeiteloos naar een bescheiden vlammenspel van één of slechts twee branders.”

Ingewikkeld? Welnee!

Volgens Jan is het systeem verre van ingewikkeld. “Er zijn 5 afzonderlijke branders, die je op 4 manieren kunt combineren. Zo krijg je als gebruiker meer controle over het verbruik, het vlammenspel en de sfeer die je wilt creëren. Het ene moment heb je behoefte aan gezellige, volle vlammen en extra warmte. Een ander moment is een klein sfeervuurtje voldoende. Met de Quad Burner is het maximaal regelbaar.”

  •  Gepatenteerd systeem met 5 branders, op 4 manieren schakelbaar
  •  Maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur
  •  Optimaal regelbaar: vermogen van 2 tot 15 kW (3 branders: 8,5 kW)

Deze unieke eigenschappen maken de Quad Burner niet alleen praktisch en zuinig in verbruik, maar ook een leuke gadget om mee te experimenteren. Van een vuur in volle breedte tot een bescheiden vuurtje; met de Quad Burner is het allemaal mogelijk!

Kies ook voor een haard met Quad Burner!

Alle 140-types van Element4 (Modore, Bidore, Trisore, Lucius) zijn leverbaar met de nieuwe Quad Burner. Ben je op zoek naar een nieuwe haard en is je oog op een van onze 140-types gevallen? Laat je bij de dealer informeren over de uitrusting met Quad Burner en ervaar zelf het gemak van deze geweldige nieuwkomer!

 

 

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20