Gloednieuw: onze Elite-serie in twee nieuwe formaten!

| Na de succesvolle introductie van de Elite 125 E en Elite 150 E, is de Elite-serie uitgebreid met twee nieuwe formaten. Vanaf eind maart is de betoverende Elite E ook leverbaar in een 100 cm of 180 cm uitvoering!


Net als haar familieleden beschikken de Elite 100 E en de Elite 180 E over het prachtige en bovenal realistische vuurbeeld waar deze serie om bekend staat. De haarden worden standaard uitgevoerd met een elegante donkere achterwand en echte houtset. Daarnaast kunt u kosteloos kiezen voor een lichte achterwand.

Beide haarden hebben een inbouwdiepte van slechts 30cm. Ideaal, want dankzij deze geringe inbouwdiepte zijn de haarden eenvoudig toepasbaar in verschillende interieurs.


De praktische features op een rij:


  • 1,5 kilowatt verwarming
  • Standaard handzender en bediening met app
  • 16 kleurpatronen (helemaal in te stellen naar eigen smaak)

De twee nieuwe haarden zijn vanaf eind maart leverbaar! Geïnteresseerd in de Elite 100 E en 180 E? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Sky LT schittert zowel binnen als buiten in Kempense villa!
Nieuws

Sky LT schittert zowel binnen als buiten in Kempense villa!

Onze prachtige Sky LT schittert weer op een prachtige locatie! Deze keer is onze haard te zien in een Kempense villa in Brouchem. Niet alleen binnen zijn de bewoners verzekerd van een prachtig haardvuur, óók buiten genieten ze tijdens de koude maanden van de warmte en een fraai vlammenspel.

Leer meer
4x waarom een elektrische haard dé nieuwe trend is!
Nieuws

4x waarom een elektrische haard dé nieuwe trend is!

Steeds meer consumenten kiezen voor een elektrische haard. Dat is makkelijk te verklaren als we kijken naar de huidige ontwikkelingen omtrent de gasprijzen. Maar de trend is stiekem al wat langer gaande. Wat zijn de redenen om voor dit type haard te kiezen? Wij zetten de vier belangrijkste op een rijtje...

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube