Gloednieuw: onze Elite-serie in twee nieuwe formaten!

| Na de succesvolle introductie van de Elite 125 E en Elite 150 E, is de Elite-serie uitgebreid met twee nieuwe formaten. Vanaf eind maart is de betoverende Elite E ook leverbaar in een 100 cm of 180 cm uitvoering!


Net als haar familieleden beschikken de Elite 100 E en de Elite 180 E over het prachtige en bovenal realistische vuurbeeld waar deze serie om bekend staat. De haarden worden standaard uitgevoerd met een elegante donkere achterwand en echte houtset. Daarnaast kunt u kosteloos kiezen voor een lichte achterwand.

Beide haarden hebben een inbouwdiepte van slechts 30cm. Ideaal, want dankzij deze geringe inbouwdiepte zijn de haarden eenvoudig toepasbaar in verschillende interieurs.


De praktische features op een rij:


  • 1,5 kilowatt verwarming
  • Standaard handzender en bediening met app
  • 16 kleurpatronen (helemaal in te stellen naar eigen smaak)

De twee nieuwe haarden zijn vanaf eind maart leverbaar! Geïnteresseerd in de Elite 100 E en 180 E? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube