Garantie

De producten van Element4 voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Elke haard ondergaat een groot aantal nauwgezette controles voordat deze de fabriek verlaat. De garantieperiode op onderdelen van het toestel is twee jaar.

Het kan desondanks voorkomen dat er met uw haard iets niet in orde is. Neem in dat geval contact op met uw dealer of installateur, veelal zal uw installateur of dealer het probleem voor u oplossen.

Uw leverancier kan hierbij voor advies of de nalevering van onderdelen (onder garantie) terugvallen op Element4. Als er hierbij problemen optreden kan hij gebruik maken van onze service. Een van onze monteurs komt dan bij u langs om het probleem te verhelpen. Als het toestel nog onder de garantie valt, en het volgens voorschrift is geïnstalleerd en wordt gebruikt, is dit uiteraard gratis. Glasbreuk of -beschadiging is uitgesloten van garantie.

Heeft u vragen over onze producten of diensten maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20