Collectie Gashaard

Op zoek naar een eigentijdse en gebruikersvriendelijke gashaard voor binnen? Genieten van het mooiste vuur op laagstand en optimaal bedieningsgemak? Dan kiest u voor een gashaard van Element4. Maak kennis met onze collectie en vind de gashaard die úw interieur verrijkt!

Waarom onze gashaard voor binnen?

Kiest u voor een gashaard van Element4? Dan profiteert u van topkwaliteit afwerking, stijlvol design en praktisch gemak. De gashaarden van Element4 worden in Nederland ontworpen en geproduceerd en kunnen naar wens worden uitgerust met de nieuwste technologieën. Typerend voor onze gashaarden is hun eigentijdse, strakke design waarmee ze een echte eyecatcher vormen in elk interieur. U heeft bij ons keuze uit tál van typen en uitvoeringen waaronder de:


  • Hoekhaard
  • Fronthaard
  • Doorkijkhaard
  • 3 zijdige haard
  • Roomdivider

De combinatie van het schitterende vlambeeld en de mogelijkheid om de haard naar eigen smaak te customizen maken onze gashaarden populair bij designliefhebbers over de hele wereld.

De voordelen van een gashaard

Een gashaard voor binnen heeft diverse voordelen ten opzichte van een houthaard of elektrische haard. Een belangrijk voordeel is het gebruiksgemak; een gashaard vergt namelijk weinig onderhoud en is met de huidige technieken makkelijk op afstand te bedienen. Kiest u voor een gashaard van Element4? Dan profiteert u ook nog eens van het mooiste vuur op laagstand en een geringe inbouwdiepte vanaf slechts 25 centimeter. Bovendien is een gashaard van Element4 nagenoeg overal te realiseren dankzij de Powerfan. Benieuwd hoe het precies werkt? We zetten de voordelen graag nog eens voor u op een rij:


  • Mooiste vuur op laagstand: bij Element4 zien we het als een uitdaging om het optimale uit onze haarden te halen. Onze gashaarden creëren daarom altijd een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de gashaard draait. Zo kunt u op elk moment genieten van een schitterend vuur, zelfs met het laagst mogelijke gasverbruik.
  • Minimale inbouwdiepte: heeft u beperkte ruimte beschikbaar of wilt u vanuit designoogpunt een zo plat mogelijke gashaard in uw kamer? Kies dan voor een haard van Element4. Onze gashaarden hebben al een inbouwdiepte van slechts 25cm. Ideaal als u een smalle kamer heeft of wanneer u ook nog een schouw wilt plaatsen.
  • Gesloten systeem: door het gesloten systeem van onze gashaarden staat het vuur niet in open verbinding met het vertrek, maar is de haard volledig afgesloten. Dit is niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor warmtebehoud in de haard.
  • Powerfan: de Powerfan maakt het mogelijk om uw gashaard op vrijwel iedere plek in huis te installeren. Deze slimme oplossing kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal en regelt zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht.

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u kennismaken met onze verschillende soorten gashaarden? Bekijk hieronder onze collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube