Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

| We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

1. Sky T schittert in prachtig verbouwd monumentaal pand

Op een van de mooiste locaties van Nederland, mídden in het Twentse landschap ligt Landgoed Singraven. Op deze plek werd afgelopen jaar een monumentale schuur omgetoverd tot een prachtige woonboerderij. Voor het interieur kozen de bewoners van ‘Erve Loman’ voor een mix van authentiek en modern. Een sfeervolle haard mocht hierin natuurlijk niet ontbreken.

Foto: Aannemersbedrijf Warmes

Een schitterend middelpunt...

Onze schitterende Sky T vervult een centrale rol binnen dit unieke pand. Het doorkijkmodel creëert een warme, sfeervolle ambiance door de gehele woning. De bewoners genieten op deze manier vanuit verschillende ruimtes van het knisperende haardvuur. Optimaal genieten!

2. Summum 190 in stijlvol woonhuis in Dordrecht

Midden in het centrum van Dordrecht staat dit stijlvolle woonhuis. Deze woning beschikt over de perfecte balans tussen nieuwe en oude elementen. De Summum 190 sluit naadloos aan bij dit uitgebalanceerde interieur, doordat zij haar zeer realistische vuurbeeld combineert met een modern design.

Foto: The Art of Living Magazine

Haard en televisie combineren? Dat doe je zo!

Regelmatig krijgen we de vraag of een haard en televisie goed te combineren zijn. Deze installatie is hét bewijs dat het kan! De combinatie haard-tv is niet alleen stijlvol, maar werkt ook ruimtebesparend én creëert de ideale setting om optimaal te relaxen en genieten. Chapeau!

3. Tot slot: onze Sky L T buitenhaard in luxe buitenverblijf in Flevoland

De eigenaren van deze luxe locatie in Flevoland weten als geen ander hoe je buiten een ultieme loungeplek creëert. Met een buitenkeuken, eet- en relaxgedeelte én een sfeervolle buitenhaard is dit met recht een ‘high-end buitenverblijf’ te noemen. Dat wordt buiten genieten tot in de late uurtjes!

Foto: Warmtestore Uw Haardenspecialist

Wat maakt een buitenhaard anders dan een binnenhaard?

Hoewel onze outdoor gashaarden er wellicht bijna hetzelfde uitzien als onze indoor haarden, zit er toch wel degelijk een verschil tussen beide haardtypes. Denk bijvoorbeeld aan RVS lijsten om roestvorming tegen te gaan en speciaal ‘ingepakte’ branders die vochtbestendig zijn. Zo gaat een buitenhaard net zo lang mee als een binnenhaard!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube