Sky LT schittert zowel binnen als buiten in Kempense villa!

| Onze prachtige Sky LT schittert weer op een prachtige locatie! Deze keer is onze haard te zien in een Kempense villa in Brouchem. Niet alleen binnen zijn de bewoners verzekerd van een prachtig haardvuur, óók buiten genieten ze tijdens de koude maanden van de warmte en een fraai vlammenspel.

De eigentijdse villa werd onderworpen door architect Manuel Gordts van GMF Architecten en blinkt uit op vele fronten. Het is hét voorbeeld van hedendaags bouwen met onder andere zijn rechthoekige bouw en Wienerbergbaksteen. Bij binnenkomst wordt meteen het ruimtelijke en unieke karakter van de woning zichtbaar. Zo heeft de leefruimte een zeer open karakter, is er breed zicht op de tuin én is de kelder zowel bereikbaar met de trap als met de lift.


In de woonkamer is er opvallend veel lichtgekleurd hout verwerkt. De perfecte ambiance voor onze SKY LT – die in deze stijlvolle omgeving perfect tot zijn recht komt. De doorkijkhaard zorgt voor een mooie scheiding tussen de woonkamer en keuken; stijlvol én praktisch! Bijkomend voordeel van deze haard is dat er nóg meer lichtinval ontstaat. Ook past de haard perfect bij de rest van het interieur: modern, chique en strak!


Volgens de bewoner is de villa is gebouwd in twee fases: “eerst het huis en daarna het zwembad en het poolhouse”. Het sportieve gezin maakt dagelijks gebruik van het zwembad. Het poolhouse is bedoeld om het buitenleven wat aantrekkelijker te maken tijdens de koude maanden. Daarom werd ook hier een Sky LT haard geïnstalleerd. Zo kan het gezin op élk moment warm en behaaglijk ontspannen in het poolhouse!

Credits:

  • Copyright: The Art of Living magazine, Fotografie Yannick Milpas
  • Architect: Manuel Gordts of GMF Architecten

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube