Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

| Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Met de Bio-ethanol van Element4 bent u verzekerd van een schone verbranding, mooi vlambeeld en lange levensduur. Het gebruik van ongeschikte bio-ethanol kan op haar beurt juist allerlei nadelige gevolgen hebben, waaronder blíjvende schade aan de haard. Daarom adviseren wij eindgebruikers nadrukkelijk om uitsluitend Element bio-ethanol aan te schaffen.

NU verkrijgbaar bij diverse verkooppunten!

Goed nieuws: want de Element4 Bio-ethanol 96,6% is vanaf NU verkrijgbaar bij diverse dealers uit ons dealernetwerk, maar ook via Bioethanolshop of Bol.com.

Benieuwd of úw dichtstbijzijnde dealer ook bio-ethanol verkoopt? Ga naar onze dealerpagina en neem telefonisch contact met ze op voor meer informatie. Grote kans dat er ook bij ú in de buurt een verkooppunt zit.

➜ Goed om te weten: onze bio-ethanol is verkrijgbaar in jerrycans van 5 Liter. De prijs per jerrycan is €28,95 incl. BTW

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube