Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

| Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Bekend design, nieuwe brandstof

Het fantastische design van onze Sky haarden, gecombineerd met dubbele branders en een fantastisch vuurbeeld: dát typeert deze nieuwe reeks haarden op Bio Ethanol. De haarden zijn verkrijgbaar in de bekende varianten: een fronthaard, tunnelhaard of roomdivider, uitgevoerd in de afmeting small, medium of large. Elke haard beschikt over een automatisch vulsysteem, een 5 liter opslagtank én kan zowel afvoerloos als concentrisch geïnstalleerd worden. Het grote voordeel: bij een concentrische aansluiting is er nooit sprake van geurontwikkeling én hoeft er niet extra geventileerd te worden.

Nu al veelbelovend!

De haarden uit deze nieuwe reeks beschikken over een vermogen van 6-7 kW. Dat betekent dat de Element4 Bio Ethanol haarden garant staan voor een heerlijke, comfortabele warmte. De reeks is bedienbaar met een handzender en beschikt over drie verschillende vuurinstellingen. Al deze unieke features bij elkaar zorgen ervoor maken deze haarden nu al ongekend populair!

Ook een perfecte keuze voor de tuin

Onze nieuwe Bio Ethanol haarden zijn ook perfect toepasbaar als outdoorhaard. Woont u in een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting? Of heeft u een tuin waarin het lastig is om een aansluiting aan te leggen? Onze Bio Ethanol haard vormt de oplossing! Zo kunt u overal in de tuin van een lekker haardvuur genieten!

Ga naar de collectie op de website voor een compleet overzicht van onze Bio Ethanol haarden!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube