Collectie Elektrische haard

Bent u op zoek naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld en een schitterend design? Kies dan voor een elektrische haard van Element4. Onze haarden onderscheiden zich door een fonkelend vlambeeld en een exclusief design. Maar ook op het gebied van techniek en innovatie blinken onze haarden uit. Ontdek onze unieke collectie!

Is een elektrische haard iets voor mij?

Bent u op zoek naar een sfeervolle haard voor uw woning of kantoor, maar wilt (of kunt) u geen gashaard plaatsen? Dan is een elektrische haard iets voor u. Elektrische haarden zijn volop in ontwikkeling en vormen een prachtig alternatief voor een gashaard. Twijfelt u nog over de sfeer en de ‘echtheid’ van een elektrische haard? Bij Element4 laten wij u graag zien dat elektrisch ook heel sfeervol kan zijn. Onze unieke collectie elektrische haarden onderscheidt zich door een stijlvol design en een zeer realistisch vuur.

Daarnaast hebben onze haarden:

  • een ingebouwde verwarming
  • uitgebreide inbouwmogelijkheden
  • een bijna onzichtbare glasplaat.

In combinatie met de laatste ledtechnologie én bediening via smartphone of tablet zijn onze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden!

Elektrische haard is ideaal voor inbouw!

Bij het installeren van een gashaard kan de inbouwdiepte soms voor problemen zorgen. Er moet immers voldoende ruimte zijn voor de gashaardafvoer. Omdat een elektrische haard een geringe inbouwdiepte heeft doet dit probleem zich niet of nauwelijks voor. Dit betekent dat u een elektrische haard qua inbouw bijna op elke plek in uw ruimte kunt realiseren! Zo kunt u van de elektrische haard echt een verlengstuk van uw interieur maken. En om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u bij Element4 ook de stijl van de haard helemaal zelf bepalen...

Waarom een elektrische haard van Element4?

Kiest u voor een elektrische sfeerhaard van Element4, dan bieden wij u een breed assortiment front-, hoek- en 3-zijdige haarden. Al onze elektrische haarden beschikken standaard over Ultra HD Ledtechnologie. Dankzij het unieke reflecterende vermogen creëert deze innovatieve technologie het effect van hete as in het branderbed. Daarnaast is de elektrische sfeerhaard van Element4 standaard voorzien van speciaal anti-reflectieglas. Dit geeft de haard een bijzonder effect omdat u nauwelijks ziet dat er een glasplaat voor zit. In combinatie met het realistische vlambeeld haalt u het echte ‘open haard-gevoel’ in huis. De standaard ingebouwde verwarming en bediening via smartphone en tablet maken onze elektrische haard helemaal compleet.

Stel zelf uw elektrische sfeerhaard samen!

De finishing touch kunt u zélf aan uw haard geven, door de styling van het branderbed aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Geeft u de voorkeur aan een authentieke uitstraling met herkenbare warmbruine houtblokken? Kies dan voor de set ‘Woodland’. Heeft u een strak interieur en houdt u van een koelere houttint? Dan is de houtset ‘Zilverberk’ een goede keuze voor u.

Onze collectie elektrische haarden bekijken? Hieronder vindt u ze allemaal!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube