Collectie Gashaard buiten

Bent u op zoek naar een gashaard voor buiten zodat u in de zomer- én wintermaanden heerlijk in uw tuin kunt ontspannen? Dan kiest u voor de Outdoor Fires van Element4. Een gashaard speciaal voor buiten met een aangename warmte en een prachtig design; gemaakt om te genieten…

Het hele jaar genieten met een gashaard voor buiten?

In de zomer zijn veel mensen het liefst zolang mogelijk buiten. Niet zo vreemd natuurlijk, want na een drukke dag is er niets zo fijn als even heerlijk tot rust komen in uw tuin. Maar helaas laat ons Hollandse klimaat dat – zelfs in de zomer - niet altijd toe. Een gashaard voor buiten biedt dan de perfecte oplossing. Hiermee creëert u in de zomer én winter een heerlijk warme ambiance, waar u tot in de late uurtjes van geniet! Met een Element4 gashaard voor buiten creëert u niet alleen een heerlijke warmte en sfeer, deze buitenhaard is ook een prachtige toevoeging aan uw tuin of balkon. Omdat iedere buitenruimte anders is, ontwikkelt Element4 haarden in verschillende uitvoeringen en stijlen. Al onze buitenhaarden hebben echter een ding gemeen: ze blinken uit in design en vormen een echte eyecatcher op uw terras!

Waarom een buitenhaard van Element4?

Als u op zoek bent naar een gashaard voor buiten dan kunt u bij Element4 veel verschillende kanten op. Of u nu een grote tuin of terras heeft of een kleiner balkon; we bieden voor iedere buitenruimte een sfeervolle oplossing: Heeft u een royale buitenruimte en bent u op zoek naar een échte eyecatcher? Dan is de Modore 140 of Club 140 het juiste type buitenhaard voor u.


  • De Modore 140 heeft maar liefst vijf branders die u in verschillende standen kunt afstellen. Of u nu van een vol vuur houdt of juist een bescheiden vuurtje wilt; deze buitenhaard kan het allemaal!
  • De Club 140 is een gashaard voor buiten die zich onderscheidt door zijn ultra smalle brander met LED-branderbed. Het vuur van deze buitenhaard kunt u in meer dan 40 verschillende kleurmogelijkheden afstellen.

Ook als u een compacte buitenruimte heeft en extra ruimtelijkheid wilt creëren, bieden wij volop keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle doorkijkhaard voor buiten? Een doorkijkhaard creëert een ruimtelijk effect en geeft uw tuin of balkon een bijzondere sfeer.

Heeft u de haard van uw wensen gevonden? Dan kunt u deze met enkele aanpassingen een unieke uitstraling meegeven die helemaal bij de stijl van uw eigen buitenruimte past. Ontdek de mogelijkheden van Element4 en creëer uw eigen unieke gashaard voor buiten!

Stel zelf uw gashaard voor buiten samen!

De uitstraling van uw gashaard voor buiten kunt u bij Element4 voor een groot gedeelte zelf bepalen. Dit betekent dat u uw haard zó kunt vormgeven, dat het design precies aansluit bij de stijl van uw tuin of balkon. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende achterwanden:


  • zwart staal
  • zwart glas
  • dakpan motief

Daarnaast kunt u ook zelf bepalen hoe het branderbed van uw gashaard voor buiten eruit komt te zien. Onze buitenhaarden zijn standaard voorzien van – zeer realistisch ogende – houtblokken, maar u kunt deze ook laten vervangen door witte carrara kiezels, witte stenen of grijze stenen. Naast de diverse uitvoeringen en stijlen van onze buitenhaarden kunt u bij Element4 ook kiezen uit verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een wandschakelaar, afstandsbediening of ventilatiegrill. Op deze manier maakt u uw buitenhaard helemaal compleet!

Bent u enthousiast? Bekijk dan snel hieronder onze complete collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube