Collectie Bio Ethanol haard

Bent u op zoek naar een bio ethanol haard voor uw woning, terras of tuin? Ontdek de unieke collectie bio ethanol haarden van Element4. Onze haarden zijn uniek in hun soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! En uiteraard beschikt een bio ethanol haard van Element4 over hetzélfde schitterende design als de rest van onze haarden. Ontdek de complete collectie!

WAT IS EEN BIO ETHANOL HAARD?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die gemaakt wordt uit suikerriet, tarwe of koolzaad. Bij de verbranding komen geen schadelijke stoffen vrij, alleen waterdamp en een klein beetje niet-schadelijke kooldioxide. Het duurzame karakter van bio ethanol maakt dit haardtype steeds populairder onder haardenliefhebbers. Bovendien laat een bio ethanol haard zich makkelijk plaatsen op nagenoeg élke plek.

EEN BIO ETHANOL HAARD VAN ELEMENT4: UNIEK IN ZIJN SOORT

Het fantastische design van onze Sky haarden, gecombineerd met dubbele branders en een fantastisch vuurbeeld: dát typeert een bio ethanol haard van Element4. Elke haard beschikt over een automatisch vulsysteem, een 5 liter opslagtank én kan zowel afvoerloos als concentrisch geïnstalleerd worden. Kiest u voor een concentrische installatie? Dan is extra ventileren niet nodig!

BIO ETHANOL HAARD INBOUW

Wilt u een bio ethanol haard voor inbouw? Onze collectie bestaat uit een reeks design inbouwhaarden met een stijlvol karakter en een vermogen van 6-7 kW. De haarden zijn bedienbaar met een handzender en beschikken over drie verschillende vuurstanden. Onze bio ethanol inbouwhaarden zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • -Front
  • -Tunnel
  • -Roomdivider

Iedere variant is beschikbaar in drie verschillende afmetingen: small, medium of large. Zo is er voor élk interieur wel een geschikte variant te kiezen!

EEN BIO ETHANOL HAARD BINNEN ÓF BUITEN

Bent u op zoek naar een bio ethanol haard voor in uw tuin of op uw terras? Dan hebben wij goed nieuws: een Element4 bio ethanol haard kan niet alleen binnen, maar ook buiten geïnstalleerd worden. Een ideale oplossing als u in een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting woont. Óf als u bijvoorbeeld een tuin heeft waarin het lastig is om een aansluiting aan te leggen. Onze bio ethanol haard vormt de oplossing! Zo kunt u overal in de tuin van een lekker haardvuur genieten.

Kortom; of u nu op zoek bent naar een bio ethanol haard voor binnen óf voor buiten, bij Element4 bent u aan het juiste adres. Scroll snel verder en bekijk de complete collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube