Een moderne haard in uw interieur? Check deze gave voorbeelden!

| Bent u op zoek naar een haard voor uw interieur, maar niet de typische ‘oubollige’ haard van vroeger? Droomt u van een moderne haard die uw interieur versterkt én zorgt voor aangename warmte en sfeer? Dan kiest u voor een haard van Element4. Wij nemen u graag mee op reis door de mooiste installaties van haarden in moderne interieurs…

Moderne haard als roomdivider

Een prachtig voorbeeld van een moderne haard is de karakteristieke ‘roomdivider’. Een stijlvolle centerpiece in het interieur die de ruimte opsplitst; maar tegelijkertijd zorgt voor verbinding. Een roomdivider is niet alleen fraai om te zien, hij biedt ook verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Optimale warmteafgifte; u geniet aan beide kanten van de warmte.

- Open verbinding tussen twee delen in de woning.

- Meer sfeer en geborgenheid in een grotere ruimtes.

Dit type moderne haard is dus een zeer slimme keuze als u tóch al op zoek bent naar een manier om een scheiding in uw ruimte te creëren. En daar waar een reguliere roomdivider de ruimte ‘dicht’ maakt zorgt u met een gashaard juist voor een ‘open’ verbinding dankzij de flinke glaspartij. Dus bent u op zoek naar een moderne haard die écht opvalt en waarmee u een scheiding tussen twee ruimtes kunt creëren? Dan kiest u voor een roomdivider!


Een extra brede moderne haard

Op zoek naar een moderne haard met bescheiden hoogte, die toch prominent aanwezig is? Dan kiest u voor een van onze extra brede moderne haarden. Zoals onze nieuwe Summum 190, de Tenore 240 of Modore 240. Stuk voor stuk extra brede haarden met ruim zicht op de vlammen, heerlijke warmteafgifte en fantastisch vlambeeld. Deze brede haarden worden in de praktijk veelvuldig onder een tv geplaatst, omdat ze over een geringe hoogte beschikken; iets dat essentieel is voor de combinatie gashaard en tv. Dus wilt u een moderne haard die een flinke breedte heeft, niet teveel hoogte in beslag neemt én makkelijk gecombineerd kan worden met een tv? Dan kiest u voor de Summum 190, de Tenore 240 of Modore 240!


Een moderne 4-zijdige haard

Houdt u wel van een gewaagd interieur? Van meubels en statement-pieces die nét even anders dan ander zijn? Dan valt de nieuwste 4-zijdige haard vást in de smaak! Zoals de naam al doet vermoeden heeft u met deze moderne haard vanaf vier verschillende zijden zicht op de vlammen. Dat is niet alleen bijzonder mooi, maar ook extra behaaglijk: u geniet immers aan alle zijden van de vrijgekomen warmte. Omdat deze haard 4-zijdig is, ontstaat een bijna ‘doorzichtig’ effect. Wordt deze haard op de juiste manier geplaatst, dan lijkt hij zowat te zweven. Kortom: een unieke moderne haard waarmee u uw interieur een krachtig ‘eigen’ karakter geeft.

Natuurlijk kunnen we u nog veel meer voorbeelden laten zien. Heeft u interesse in zo’n moderne haard van Element4? Ga eens naar uw dichtstbijzijnde dealer of download hier de brochure!\

Fotocredits:

4-zijdige haard: Ruegg Studio Freudenberg / David Muhl | Extra brede haard: eigen foto | Roomdivider: Vestia Kachels | Foto onder bericht: Danny de Groen - Studio 'OW


Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube