Collectie Gashaard als roomdivider

Een gashaard is een sfeervolle toevoeging in elk interieur. Een bijzonder stijlvolle optie is een gashaard als roomdivider tussen twee ruimtes. Het grote voordeel? Met een gashaard als roomdivider geniet u op twee verschillende plekken van de warmte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met onze collectie en vind de gashaard-roomdivider voor úw interieur!

waarom een Gashaard als roomdivider?

Als u graag een gashaard wilt in uw woonkamer of kantoor, dan wilt u dat deze zo goed mogelijk tot zijn recht komt in de ruimte. Daarom is het belangrijk om alle mogelijkheden binnen uw interieur goed te inventariseren voordat u een keuze maakt. Een van die mogelijkheden is het plaatsen van een doorkijkhaard in een scheidingswand tussen twee ruimtes. Met zo'n gashaard als roomdivider kunt u in twee verschillende ruimtes van het vlammenspel en de warmte genieten. Daarnaast creëert u met een gashaard als roomdivider een prachtig ruimtelijk effect, omdat u door de haard heen kunt kijken. De gashaard kan in een vaste scheidingswand worden geplaatst, maar ook als zwevende roomdivider. Dit laatste creëert een extra ruimtelijk effect, omdat de gashaard dan als het ware ‘vrij’ in de ruimte zweeft.

Waarom een gashaard-roomdivider van element4?

Wij bieden een veelzijdige collectie gashaard-roomdividers waarmee u moeiteloos een trendy en stijlvolle afscheiding tussen twee ruimtes creëert! Een Element4 gashaard als roomdivider is een verlengstuk van uw interieur en een eyecatcher in elke ruimte. Onze gashaarden worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Dit vindt u onder andere terug in kwaliteit, design en gebruiksgemak. Maar een haard van element4 biedt nog meer voordelen:


  • het mooiste vuur op laagstand
  • ruimte besparen dankzij minimale inbouwdiepte
  • eenvoudig op afstand te bedienen via smartphone of tablet

Kiest u voor een gashaard als roomdivider van Element4, dan kunt u deze met een aantal unieke features helemaal naar uw eigen smaak én de stijl van uw interieur laten aanpassen!

Stel zelf uw gashaard-roomdivider samen!

Element4 biedt verschillende gashaardmodellen die als roomdivider geplaatst kunnen worden. Deze gashaarden zijn stuk voor stuk voorzien van hun eigen unieke features. Zo kunt u kiezen voor haarden met verschillende soorten branders die ieder een uniek vlambeeld creëren. Ook het branderbed kunt u zó aanpassen dat de stijl precies aansluit bij uw interieur. Zo kunt u onder andere kiezen voor:


  • een houtset,
  • witte carrara kiezels
  • witte of grijze stenen

De gashaard als roomdivider wordt helemaal uniek omdat u bij Element4 ook de achterwand zelf kunt stylen. Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties? Maak hieronder kennis met onze complete collectie en vind de haard van uw dromen!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube