5x een design haard in je interieur!

| Een design haard vormt een ware centerpiece in je interieur. Hiermee voorzie je de ruimte zowel letterlijk als figuurlijk van warmte en sfeer. Benieuwd naar voorbeelden? Wij selecteerden onze vijf favoriete design haard-installaties van over de héle wereld!

1. De design-doorkijkhaard

In deze kamer word de ruimte optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst. Bovendien ontstaat er een natuurlijke verbinding tussen de twee delen in de woning. Sfeervol én verbindend.


2. De design haard als creativiteits-boost

Wie zegt dat een design haard alleen in een particuliere woning thuishoort? Dit marketingbureau uit de VS koos voor een haard in hun kantoorpand. Stijlvol, maar ook heerlijk om te brainstormen en je creativiteit de vrije loop te laten.


3. De design haard voor binnen én buiten

Binnen en buiten genieten van dezelfde schitterende vlammen. Het kán. Deze stijlvolle installatie in de woning van interior designer Osiris Hertman bewijst het. Spraakmakend en uniek!


4. De design haard als sfeermaker

Wat doe je als je een trendy grill restaurant wilt voorzien van een warme en tegelijkertijd eigentijdse ambiance? Dan kies je voor een design haard van Element4. Dit pronkstuk in Kona Grill restaurant bewijst als geen ander wat een haard met de totale sfeer in een ruimte kan doen!


5. De design haard als verlengstuk

Een perfecte match, met een schitterende ombouw die naadloos aansluit bij de rest van het interieur. Hét voorbeeld van een design haard die een verlengstuk vormt van het complete interieurdesign.

Ook interesse in zo'n schitterende design haard? Bekijk dan snel onze volledige collectie en vind de haard die úw interieur gaat versterken!

Credits:

1. Warmtestore Kampen - Tenore 240

2. European Home & Mithun Agency in Minneapolis - Trisore 140

3. Art of Living & Osiris Hertman - SkyT

4. European home & Sky Adler - Tenore 240

5. David Muhl - Bidore 140

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!
Nieuws

Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!

Het is volop tijd voor innovaties bij Element4! Dit keer mogen we u vol trots de gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: onze allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’. Ideaal als u op dit moment al een openhaard (en schoorsteen) hebt en graag wilt overstappen op een gashaard!

Leer meer
Nieuw: vrijstaande elektrische kachel!
Nieuws

Nieuw: vrijstaande elektrische kachel!

Een onverwachte nieuwkomer in de collectie van Element4: the Club Ovation E. Een vrijstaande kachel die in élk interieur zijn plekje vindt en eenvoudig meebeweegt met de wensen van zijn gebruiker.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube