5x een design haard in je interieur!

| Een design haard vormt een ware centerpiece in je interieur. Hiermee voorzie je de ruimte zowel letterlijk als figuurlijk van warmte en sfeer. Benieuwd naar voorbeelden? Wij selecteerden onze vijf favoriete design haard-installaties van over de héle wereld!

1. De design-doorkijkhaard

In deze kamer word de ruimte optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst. Bovendien ontstaat er een natuurlijke verbinding tussen de twee delen in de woning. Sfeervol én verbindend.


2. De design haard als creativiteits-boost

Wie zegt dat een design haard alleen in een particuliere woning thuishoort? Dit marketingbureau uit de VS koos voor een haard in hun kantoorpand. Stijlvol, maar ook heerlijk om te brainstormen en je creativiteit de vrije loop te laten.


3. De design haard voor binnen én buiten

Binnen en buiten genieten van dezelfde schitterende vlammen. Het kán. Deze stijlvolle installatie in de woning van interior designer Osiris Hertman bewijst het. Spraakmakend en uniek!


4. De design haard als sfeermaker

Wat doe je als je een trendy grill restaurant wilt voorzien van een warme en tegelijkertijd eigentijdse ambiance? Dan kies je voor een design haard van Element4. Dit pronkstuk in Kona Grill restaurant bewijst als geen ander wat een haard met de totale sfeer in een ruimte kan doen!


5. De design haard als verlengstuk

Een perfecte match, met een schitterende ombouw die naadloos aansluit bij de rest van het interieur. Hét voorbeeld van een design haard die een verlengstuk vormt van het complete interieurdesign.

Ook interesse in zo'n schitterende design haard? Bekijk dan snel onze volledige collectie en vind de haard die úw interieur gaat versterken!

Credits:

1. Warmtestore Kampen - Tenore 240

2. European Home & Mithun Agency in Minneapolis - Trisore 140

3. Art of Living & Osiris Hertman - SkyT

4. European home & Sky Adler - Tenore 240

5. David Muhl - Bidore 140

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube