Collectie Maak kennis met de design haard van Element4!

Bent u op zoek naar een sfeervolle design haard voor in uw woning of kantoor? Kies dan voor een design gashaard van Element4. Onze haarden zijn wereldwijd geliefd onder designers, architecten en trendbewuste consumenten, omdat ze bekend staan om hun stijlvolle ‘dutch design’ en vooruitstrevende technische features. Maar dat is niet het enige…

1. De design haard met het allermooiste vlambeeld

Een design haard van Element4 heeft altijd een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de gashaard draait. Zo geniet u op elk moment van een schitterend vuur, zelfs als de design haard op de laagste stand staat en weinig gas verbruikt. ‘Het mooiste vuur op laagstand’ noemen we dat bij Element4. En dat is een belangrijk voordeel als u de haard niet zozeer als primaire warmtebron wilt gebruiken, maar vooral als sfeermaker.

2. De design haard met een minimale inbouwdiepte

Heeft u niet zoveel ruimte in uw woonkamer of kantoor en wilt u toch genieten van een sfeervolle gashaard? Of vindt u een zo plat mogelijke gashaard mooier vanuit design-overwegingen? Ook dan kiest u voor een design gashaard van Element4. Onze gashaarden zijn al verkrijgbaar met een inbouwdiepte van 25 cm. In combinatie met onze slimme Powerfan (die een versleping van wel 36 meter mogelijk maakt) zorgt deze minimale inbouwdiepte ervoor dat de design gashaarden van Element4 op vrijwel elke plek in huis te installeren zijn!

3. De design haard die altijd past in úw interieur!

Kiest u voor een gashaard met het design van Element4, dan kiest u voor sfeer én stijl. Welke stijl? Dat bepaalt u voor een deel zelf. Zo is de achterwand van onze gashaarden standaard uitgevoerd in zwart staal, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor zwart glas. Bovendien heeft u bij enkele van onze gashaarden keuze uit verschillende branderbedden. Onze gashaarden worden standaard voorzien van een houtset, maar ook witte stenen, grijze stenen of witte carrara kiezels behoren tot de mogelijkheden. Zo stemt u uw Element4 design haard moeiteloos af op uw smaak en interieur!

4. De design haard die u kunt installeren waar ú dat wilt

De Powerfan van Element4 maakt het mogelijk om uw design gashaard op vrijwel elke plek in huis te installeren. Deze slimme oplossing kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal. Daarnaast regelt het systeem zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht. U kiest de plaats en de design haard van Element4 doet de rest!

Nieuwsgierig geworden naar onze design haarden? Bekijk hieronder onze collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube