Zó maken wij het mogelijk om een gashaard op (bijna) iedere plek te installeren!

| Wilt u graag genieten van een gashaard maar heeft u een kleiner interieur? Of wilt u de gashaard installeren op een specifieke plek, maar weet u niet zeker of er voldoende ruimte is voor de afvoer? Dankzij onze slimme Powerfan-techniek en een minimale inbouwdiepte heeft u vólop mogelijkheden voor het installeren van een gashaard in uw interieur. Wij vertellen u er graag meer over!

Volop installatiemogelijkheden dankzij de slimme Powerfan techniek

Een gashaard op een plek installeren waar geen ruimte is voor een gashaardafvoer? Het kan met onze Powerfan-techniek. Deze slimme oplossing maakt het mogelijk om een versleping van maar liefst 30 meter te creëren binnen het rookkanaal. Dit betekent dat het niet langer noodzakelijk is om de gashaard dichtbij een uitgang naar de buitenlucht te installeren. Hierdoor heeft u meer keuzevrijheid en kunt u een gashaard realiseren op plaatsen waar dit eerst niet kon! En het handige is: het apparaat regelt helemaal zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van lucht.

Minimale inbouwdiepte: maximale mogelijkheden!

Bij Element4 vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van de sfeervolle ambiance van een gashaard. Twijfelt u of u voldoende ruimte in uw interieur heeft om een gashaard te installeren? Dan kunnen we u geruststellen: al onze haarden zijn al uitvoerbaar met een inbouwdiepte van slechts 35 cm. Ideaal als u een smalle kamer heeft of wanneer u ook een schouw wilt plaatsen. Zo kunt u zonder al te veel ruimte kwijt te zijn tóch genieten van de warmte en sfeer van een stijlvolle gashaard. Bovendien is een zo plat mogelijke gashaard ook vanuit designoogpunt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Niet zo vreemd dus, dat veel designers en architecten voor onze ondiepe haarden kiezen!

Benieuwd of u een gashaard kunt installeren op die éne plek waar u hem het liefst wilt? Vraag het aan een Element4 dealer bij u in de buurt; daar geven ze graag antwoord op al uw vragen!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube