Zó maken wij het mogelijk om een gashaard op (bijna) iedere plek te installeren!

| Wilt u graag genieten van een gashaard maar heeft u een kleiner interieur? Of wilt u de gashaard installeren op een specifieke plek, maar weet u niet zeker of er voldoende ruimte is voor de afvoer? Dankzij onze slimme Powerfan-techniek en een minimale inbouwdiepte heeft u vólop mogelijkheden voor het installeren van een gashaard in uw interieur. Wij vertellen u er graag meer over!

Volop installatiemogelijkheden dankzij de slimme Powerfan techniek

Een gashaard op een plek installeren waar geen ruimte is voor een gashaardafvoer? Het kan met onze Powerfan-techniek. Deze slimme oplossing maakt het mogelijk om een versleping van maar liefst 30 meter te creëren binnen het rookkanaal. Dit betekent dat het niet langer noodzakelijk is om de gashaard dichtbij een uitgang naar de buitenlucht te installeren. Hierdoor heeft u meer keuzevrijheid en kunt u een gashaard realiseren op plaatsen waar dit eerst niet kon! En het handige is: het apparaat regelt helemaal zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van lucht.

Minimale inbouwdiepte: maximale mogelijkheden!

Bij Element4 vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van de sfeervolle ambiance van een gashaard. Twijfelt u of u voldoende ruimte in uw interieur heeft om een gashaard te installeren? Dan kunnen we u geruststellen: al onze haarden zijn al uitvoerbaar met een inbouwdiepte van slechts 35 cm. Ideaal als u een smalle kamer heeft of wanneer u ook een schouw wilt plaatsen. Zo kunt u zonder al te veel ruimte kwijt te zijn tóch genieten van de warmte en sfeer van een stijlvolle gashaard. Bovendien is een zo plat mogelijke gashaard ook vanuit designoogpunt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Niet zo vreemd dus, dat veel designers en architecten voor onze ondiepe haarden kiezen!

Benieuwd of u een gashaard kunt installeren op die éne plek waar u hem het liefst wilt? Vraag het aan een Element4 dealer bij u in de buurt; daar geven ze graag antwoord op al uw vragen!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuw: de Summum 190!
Nieuws

Nieuw: de Summum 190!

Wie er de ruimte voor heeft, kiest voor een Summum 190. Een schitterende gashaard van 1,90 meter breed, met ruim zicht op de vlammen en optimaal bedieningsgemak!

Leer meer
3 ideeën voor een doorkijkhaard in uw interieur
Nieuws

3 ideeën voor een doorkijkhaard in uw interieur

Een doorkijkhaard is een eyecatcher in élk interieur. Deze haard creëert een open verbinding en geeft een prachtig ruimtelijk effect. Bovendien zorgt het veelzijdige karakter van deze haard voor een ontzettend brede toepassing. Benieuwd hoe u deze haard zou kunnen toepassen binnen úw interieur? Wij geven u graag drie ideeën!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube