Inspiratie: haardombouw in metal-look

| Niet alleen het type haard dat je kiest heeft een grote invloed op uitstraling van je interieur; de ombouw van de haard is minstens zo belangrijk. Wist je dat je jouw haard van een extra stoere finish kunt voorzien door gebruik te maken van VeroMetal? Interieurbouwer Modularh Interiors en dealer Kachels en Haarden Wintermans in Eersel leverden onlangs een haard met zo'n ombouw op bij de consument thuis. Geweldige inspiratie voor iedereen die nadenkt over een nieuwe inbouwhaard!


Het brein achter deze unieke realisatie is interieurontwerpbureau 'Maeve Concepts' uit Utrecht. “Deze haard zorgt voor een onderbreking in de open ruimte. Aan de ene zijde wordt er een hoek gecreëerd voor de hele familie om bij elkaar te zijn. Aan de andere zijde van de openhaard ontstaat een plek waar meer rust heerst en de gelegenheid geeft om te lezen, werken of te loungen. Beide ruimten staan in verbinding met elkaar door het glas van de openhaard en de open speelsheid van het frame.”

Zoals gezegd beschikt deze schitterende Element4-inbouw over een zogeheten 'VeroMetal coating'. VeroMetal® is een koud vloeibaar metaal dat op nagenoeg elk oppervlak kan worden opgespoten, gerold, gegoten of gespateld. Na het aanbrengen heeft het alle optische en fysische eigenschappen van metaal. Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Zo kreeg ook deze haardombouw een bijzondere en karakteristieke metalen uitstraling.


  • Dealer: KachelsenHaardenWintermansEersel, Eersel
  • Interieurontwerp: Maeve Concepts, Utrecht
  • Interieurbouw: Modularh Interiors, Eindhoven
  • Copyright: The Art of Living Magazine - Peter Baas

Meer weten over het gebruik van VeroMetal? Check: www.verometal.nl

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube