Inspiratie: haardombouw in metal-look

| Niet alleen het type haard dat je kiest heeft een grote invloed op uitstraling van je interieur; de ombouw van de haard is minstens zo belangrijk. Wist je dat je jouw haard van een extra stoere finish kunt voorzien door gebruik te maken van VeroMetal? Interieurbouwer Modularh Interiors en dealer Kachels en Haarden Wintermans in Eersel leverden onlangs een haard met zo'n ombouw op bij de consument thuis. Geweldige inspiratie voor iedereen die nadenkt over een nieuwe inbouwhaard!


Het brein achter deze unieke realisatie is interieurontwerpbureau 'Maeve Concepts' uit Utrecht. “Deze haard zorgt voor een onderbreking in de open ruimte. Aan de ene zijde wordt er een hoek gecreëerd voor de hele familie om bij elkaar te zijn. Aan de andere zijde van de openhaard ontstaat een plek waar meer rust heerst en de gelegenheid geeft om te lezen, werken of te loungen. Beide ruimten staan in verbinding met elkaar door het glas van de openhaard en de open speelsheid van het frame.”

Zoals gezegd beschikt deze schitterende Element4-inbouw over een zogeheten 'VeroMetal coating'. VeroMetal® is een koud vloeibaar metaal dat op nagenoeg elk oppervlak kan worden opgespoten, gerold, gegoten of gespateld. Na het aanbrengen heeft het alle optische en fysische eigenschappen van metaal. Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Zo kreeg ook deze haardombouw een bijzondere en karakteristieke metalen uitstraling.


  • Dealer: KachelsenHaardenWintermansEersel, Eersel
  • Interieurontwerp: Maeve Concepts, Utrecht
  • Interieurbouw: Modularh Interiors, Eindhoven
  • Copyright: The Art of Living Magazine - Peter Baas

Meer weten over het gebruik van VeroMetal? Check: www.verometal.nl

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube