Buitenhaard van Element4: zó bepaalt u of het iets voor u is!

| U ziet het al helemaal voor u: lekker buiten zitten met een knisperend warm haardvuur. Heerlijk in de vlammen van uw buitenhaard staren, terwijl u geniet van een drankje, een goed gesprek of uw favoriete muziek. Maar voordat dit droombeeld werkelijkheid wordt, moet u eerst een keuze maken. Want wat voor buitenhaard wordt het? Wij helpen u graag verder!

1. Een buitenhaard op gas of een open haard?

Een buitenhaard is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De meest voor de hand liggende keuze is een buitenhaard op gas of een op hout gestookte buitenhaard. Een op hout gestookte buitenhaard biedt een optimale beleving dankzij het geknisper en de geur van een haardvuur. Een buitenhaard op gas is daarentegen een heerlijke no-nonsense haard: u hoeft alleen zo nu en dan de gasfles te verwisselen en rookoverlast is geen issue meer. Dat laatste is vooral een voordeel als u in een drukke woonwijk woont. En het leuke is: u geniet van een verrassend realistisch vuur, dat qua warmte en sfeer nauwelijks van een open haardvuur te onderscheiden is.

2. Een inbouw buitenhaard of een losse haard?

Niet alleen de keuze voor het type haard is van belang, ook de plaatsing van uw haard is iets om over na te denken. Kiest u voor een losse haard die u op een willekeurige plek op uw terras, tuin of balkon kunt plaatsen? Of gaat u juist voor een haard die is ingebouwd en daarmee een vast onderdeel uitmaakt van uw tuinontwerp? Bij Element4 geloven we sterk in dat laatste. Een haard is volgens ons een verlengstuk van uw tuin of interieur. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend inbouwhaarden, die op een vaste plek in de ruimte worden geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld aan onze prachtige doorkijkhaard SKY T O, of de fronthaard Modore 140 O. Bijzonder stijlvol en een aanwinst voor uw complete tuindesign!

3. Design buitenhaard of eenvoudig model?

Als laatste moet u zich bij de keuze voor een buitenhaard afvragen wat u belangrijk vindt: kiest u uitsluitend voor gebruiksgemak, of ook voor een opvallend design? Als beide voor u belangrijk zijn, dan raden wij u aan om voor een design buitenhaard zoals de onze te kiezen. Een buitenhaard van Element4 is standaard zeer fraai afgewerkt en beschikt over tál van handige features zoals:

  • Het mooiste vuur op laagstand
  • Minimale inbouwdiepte
  • Uitvoerbaar met verschillende achterwanden en branderbedden
  • Bedienbaar met afstandsbediening, domotica of app

Vooral het mooiste vuur op laagstand is een belangrijk voordeel. Zo geniet u altijd van een sfeervol vlambeeld, ook wanneer u gasbesparend wilt stoken. U kunt dus heel voordelig van een gezellige sfeer genieten. En natuurlijk is ook de minimale inbouwdiepte een voordeel. Zo levert u zo weinig mogelijk van uw tuinoppervlakte in en houdt u deze ruimte over voor nét dat extra beetje zitruimte of terras!

We hopen dat u inmiddels de verschillende keuzes hebt afgewogen en uw voorlopige keuze heeft kunnen maken.

Wilt u:

  • een buitenhaard op gas
  • op een vaste plek ingebouwd
  • met een bijzonder design?

Hoera, dan is een buitenhaard van Element4 de allerbeste keuze voor u. Zo kunt u straks heerlijk genieten van dat ultieme droombeeld: heerlijke lange avonden in uw tuin of op uw terras!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Wist u dit al over een elektrische sfeerhaard?
Nieuws

Wist u dit al over een elektrische sfeerhaard?

Steeds meer mensen willen een elektrische sfeerhaard. Niet zo vreemd, want een elektrische haard kan op bijna elke plek geïnstalleerd worden en creëert meteen een fijne sfeer. Maar wist u dat onze elektrische sfeerhaard ook warmte afgeeft? En dat zijn nog niet eens álle voordelen…

Leer meer
Profiteer van onze gratis ombouwgarantie!
Nieuws

Profiteer van onze gratis ombouwgarantie!

Bent u helemaal wég van onze gashaarden, maar maakt u zich stiekem zorgen over de veranderingen op het gebied van aardgas? Wees gerust: bij ons profiteert u namelijk van gratis ombouwgarantie. Zo weet u zeker dat u er de komende jaren warm bij zit!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube