5 ideeën voor een gashaard in uw interieur!

| Een gashaard kunt u op veel verschillende manieren toepassen in uw interieur. Wilt u graag verschillende ideeën opdoen en inspirerende voorbeelden zien? Wij bieden u graag de inspiratie die u zoekt!

Idee 1: de gashaard als roomdivider

Dit is misschien wel de meest populaire toepassing van een gashaard in moderne interieurs. Met een gashaard als roomdivider creëert u een stijlvolle scheiding in de ruimte, terwijl u tegelijkertijd de ruimtes bij elkaar betrekt. Er zijn veel manieren om zo’n scheiding te creëren; met een brede wand die dienst doet als tussenmuur of juist met een smalle wand die een heel subtiel en ‘open’ effect creëert. En wat dacht u van een extra hoge gashaard zoals de SKY L T? Met zo’n flinke glaspartij heeft u een prachtige doorkijk in beide ruimtes.


Idee 2: een gashaard in de keuken en eetkamer

U denkt er misschien niet zo snel aan; maar een gashaard in de keuken is een heel goed idee. Vooral wanneer u kiest voor een gashaard in de vorm van een roomdivider. Zo kunt u heel makkelijk een verbinding creëren tussen de keuken en de woonkamer. Bovendien is de keuken en/of eetkamer voor veel mensen de plek waar ze het meest verblijven: koken, dineren, ontbijten, even kopje koffie drinken; juist dán wilt u toch genieten van een heerlijk warm haardvuur?


Idee 3: een gashaard met tv erboven

Vaak wordt de combinatie van een gashaard en een tv geboren uit noodzaak. Want het is nu eenmaal een feit: we willen graag dat de gashaard een centrale plek in onze zithoek krijgt zodat we lekker naar de vlammen kunnenkijken. Máár: ook de tv willen we het liefst centraal in onze zitkamer hebben. Dat vraagt soms om creatieve toepassingen, zodat het niet alleen praktisch gezien mogelijk is, maar ook esthetisch een lust voor het oog is. Wat ons betreft zijn de onderstaande voorbeelden zéker de vermelding waard!


Idee 4: een gashaard in een kastenwand

Waarom niet het praktische met het mooie combineren? Met een stijlvolle kastenwand creëert u extra opbergruimte in uw woning en heeft u meteen ruimte voor de inbouw van een fraaie gashaard. U kunt de kastenwand strak afwerken met nauwelijks zichtbare deurtjes of juist kiezen voor een mooie vakkenkast vól decoratieve items. Uw dealer weet vaak precies wat ervoor nodig is om een gashaard op een veilige manier in zo’n kastenwand te integreren!


Idee 5: een gashaard met bijzondere wand

Weg met de ouderwetse ombouw! Tegenwoordig werkt u de gashaard strak en netjes weg in een speciale wand. Gebruik de mooiste houtsoorten, ga voor een afwerking met stenen óf combineer verschillende materialen met verschillende lagen en dieptes. Zo zorgt u ervoor dat de afwerking van uw gashaard een architectonische masterpiece op zich is!


Enthousiast geworden van deze ideeën? Ga snel langs bij een dealer bij u in de buurt of download onze nieuwste brochure voor meer inspiratie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube