3 x inspiratie voor een sfeerhaard in uw interieur

| Steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard in hun interieur, oftewel: een elektrische haard die voornamelijk bedoeld is om extra sfeer in je ruimte te creëren. Het voordeel van zo’n haard is dat deze het behaaglijke gevoel van een ouderwetse haard combineert met het gemak en de moderne techniek van vandaag de dag. Verlangt u er ook naar om heerlijk thuis te komen in de warme ambiance van een sfeerhaard? We laten u graag drie voorbeelden zien ter inspiratie!

De Club 100 T sfeerhaard

Deze Club 100 T sfeerhaard hoort thuis binnen de nieuwste serie elektrische sfeerhaarden van Element4. Door de indrukwekkende mix van een prachtig vlammenspel, ingebouwde verwarming en stijlvolle bodemverlichting creëert deze elektrische sfeerhaard een bijzonder warme ambiance in uw interieur. Daarnaast geeft deze doorkijkhaard een extra bijzonder effect, omdat u van beide zijden van het vuur kunt genieten. Beschikt uw woning over een open keuken? Dan kunt u deze sfeerhaard bijvoorbeeld in een tussenwand tussen de keuken en de kamer plaatsen, zodat u vanuit beide ruimten uitzicht heeft op het sfeervolle vuurbeeld. Dubbel genieten!


De Modore 180 sfeerhaard

Met de Modore 180 elektrische sfeerhaard haalt u een bijzondere eyecatcher in huis. Deze sfeerhaard is 180 centimeter breed en beschikt over de ultra HD ledtechnologie. Dankzij deze moderne techniek heeft de haard een diep en rijk vlambeeld en creëert deze het effect van hete as in het branderbed. Net als de overige elektrische sfeerhaarden van Element4, is ook deze sfeerhaard voorzien van speciaal anti-reflectieglas. Hierdoor heeft u nauwelijks in de gaten dat er een glasplaat voor de haard zit. In combinatie met het realistische vlambeeld én de ingebouwde verwarming haalt u zo het echte ‘open-haard-gevoel’ in huis! Bovendien biedt Element4 u keuze uit twee verschillende branderbedden, om de sfeerhaard perfect te laten aansluiten bij uw eigen smaak.


De driezijdige Club 80H sfeerhaard

Ook de driezijdige Club 80H elektrische sfeerhaard hoort thuis binnen onze nieuwe Electric Club Series. Vanwege de driezijdige aanblik op het vuur verdient deze sfeerhaard echt een centrale plek in uw interieur. En met een elektrische sfeerhaard maakt het niet uit waar deze centrale plek zich bevindt in uw interieur; het enige wat u nodig heeft is een stopcontact!

De kenmerken van de Club 80H elektrische sfeerhaard op een rij:

  • Keuze uit 7 verschillende kleurpatronen
  • Optimaal regelbaar vlammenspel
  • 750 1500 watt verwarming
  • Optimaal regelbare bodemverlichting
  • Bediening via Wifi (app), Google Home en Alexa

Benieuwd naar sfeerhaarden van Element4?

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube