Wist u dit al over een elektrische sfeerhaard?

| Steeds meer mensen willen een elektrische sfeerhaard. Niet zo vreemd, want een elektrische haard kan op bijna elke plek geĆÆnstalleerd worden en creĆ«ert meteen een fijne sfeer. Maar wist u dat onze elektrische sfeerhaard ook warmte afgeeft? En dat zijn nog niet eens Ć”lle voordelenā€¦

Een elektrische sfeerhaard kan echt verwarmen

Heeft u geen ruimte of mogelijkheid voor een gashaard en wilt u tĆ³ch een warme sfeer creĆ«ren in uw woonkamer? Of bent u op zoek naar een makkelijk plaatsbare haard in uw slaapkamer of serre? Dan is een elektrische sfeerhaard de perfecte oplossing voor u. Kiest u voor een elektrische sfeerhaard van Element4, dan geniet u niet alleen van een prachtige aanblik, maar ook van een subtiele warmte dankzij de ingebouwde verwarming. Dat maakt een elektrische haard een welkome aanvulling op uw hoofdverwarming, omdat het nĆ©t dat beetje extra warmte biedt op koude winterdagen of koele zomeravonden. Kortom: met een elektrische sfeerhaard zit u er letterlijk en figuurlijk warm bij!

Een elektrische sfeerhaard beschikt over tƔl van features

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard van Element4, dan geniet u van een bijzonder stijlvol design en zeer realistisch vuur. Dit realistische vuur creĆ«ren we met behulp van onze Ultra HD Ledtechnologie. Het unieke reflecterende vermogen van deze innovatieve technologie creĆ«ert het effect van hete as in het branderbed. Maar dat is nog niet alles, want in combinatie met het speciale anti-reflectieglas Ć©n het realistische vlambeeld haalt u met een elektrische sfeerhaard van Element4 het echte ā€˜open haard-gevoelā€™ in huis. Bovendien heeft u keuze front-, hoek- en 3-zijdige haarden. Zo is er altijd wel een haard die past binnen Ćŗw interieur!

Een elektrische sfeerhaard is ideaal voor inbouw

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrische sfeerhaard zijn de ruime inbouwmogelijkheden. Bij het installeren van een gashaard kan de inbouwdiepte en aanleg van het rookkanaal soms voor problemen zorgen. Bij een elektrische sfeerhaard hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Dankzij de geringe inbouwdiepte kunt u een elektrische sfeerhaard bijna op elke plek in een ruimte installeren. U hoeft vanzelfsprekend geen rookkanaal aan te leggen; de haard werkt immers op stroom. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Om het gebruiksgemak compleet te maken zijn onze elektrische sfeerhaarden ook nog eens te bedienen via smartphone en tablet. Kortom; een ideale combinatie van gebruikersgemak en het Ć©chte open haard gevoel!

Kies ook voor deze ideale combinatie en bekijk de unieke collectie elektrische sfeerhaarden van Element4!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch Ć©cht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in Ćŗw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeƫvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube