Wist u dit al over een elektrische sfeerhaard?

| Steeds meer mensen willen een elektrische sfeerhaard. Niet zo vreemd, want een elektrische haard kan op bijna elke plek geïnstalleerd worden en creëert meteen een fijne sfeer. Maar wist u dat onze elektrische sfeerhaard ook warmte afgeeft? En dat zijn nog niet eens álle voordelen…

Een elektrische sfeerhaard kan echt verwarmen

Heeft u geen ruimte of mogelijkheid voor een gashaard en wilt u tóch een warme sfeer creëren in uw woonkamer? Of bent u op zoek naar een makkelijk plaatsbare haard in uw slaapkamer of serre? Dan is een elektrische sfeerhaard de perfecte oplossing voor u. Kiest u voor een elektrische sfeerhaard van Element4, dan geniet u niet alleen van een prachtige aanblik, maar ook van een subtiele warmte dankzij de ingebouwde verwarming. Dat maakt een elektrische haard een welkome aanvulling op uw hoofdverwarming, omdat het nét dat beetje extra warmte biedt op koude winterdagen of koele zomeravonden. Kortom: met een elektrische sfeerhaard zit u er letterlijk en figuurlijk warm bij!

Een elektrische sfeerhaard beschikt over tál van features

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard van Element4, dan geniet u van een bijzonder stijlvol design en zeer realistisch vuur. Dit realistische vuur creëren we met behulp van onze Ultra HD Ledtechnologie. Het unieke reflecterende vermogen van deze innovatieve technologie creëert het effect van hete as in het branderbed. Maar dat is nog niet alles, want in combinatie met het speciale anti-reflectieglas én het realistische vlambeeld haalt u met een elektrische sfeerhaard van Element4 het echte ‘open haard-gevoel’ in huis. Bovendien heeft u keuze front-, hoek- en 3-zijdige haarden. Zo is er altijd wel een haard die past binnen úw interieur!

Een elektrische sfeerhaard is ideaal voor inbouw

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrische sfeerhaard zijn de ruime inbouwmogelijkheden. Bij het installeren van een gashaard kan de inbouwdiepte en aanleg van het rookkanaal soms voor problemen zorgen. Bij een elektrische sfeerhaard hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Dankzij de geringe inbouwdiepte kunt u een elektrische sfeerhaard bijna op elke plek in een ruimte installeren. U hoeft vanzelfsprekend geen rookkanaal aan te leggen; de haard werkt immers op stroom. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Om het gebruiksgemak compleet te maken zijn onze elektrische sfeerhaarden ook nog eens te bedienen via smartphone en tablet. Kortom; een ideale combinatie van gebruikersgemak en het échte open haard gevoel!

Kies ook voor deze ideale combinatie en bekijk de unieke collectie elektrische sfeerhaarden van Element4!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube