We zijn verhuisd!

| Na ruim elf jaar op onze huidige locatie aan de Paxtonstraat was het tijd voor de volgende stap. Een nieuw bedrijfspand met alles erop en eraan. De grootste voordelen van het pand zijn de efficiëntere indeling en de grote hoeveelheid beschikbare ruimte.

Deze nieuwe locatie biedt álles wat je van een eigentijds hoofdkantoor mag verwachten: betere omstandigheden voor een efficiënte productie, assemblage en orderverwerking én een nieuwe high-end showroom waar de komende maanden hard aan gewerkt wordt. We kunnen niet wachten om u straks in deze showroom te mogen verwelkomen!

U kunt ons vanaf nu vinden op ons nieuwe adres, Simon Stevinweg 6A 8013 NB Zwolle.

Onze contactgegevens blijven hetzelfde: Telefoonnummer: 038-420 90 20 Email:info@element4.nl

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube