Warme winteravonden met Element4

| Het is begin december. De temperaturen dalen en in de meeste huishoudens staat de centrale verwarming of vloerverwarming alweer lekker op 20 graden. Toch hebben veel mensen juist nú het gevoel nog iets te missen… Dat ouderwetse haardvuurtje, die warmtebron waar u zo lekker voor kunt zitten met een dampende kop koffie. Gelukkig is het tegenwoordig heel eenvoudig om dit ‘warme haardvuur’ in huis te halen…

Echt overal te installeren, ook in uw woning!

Heeft u altijd gedacht dat een haard in uw woning geen optie is? Grote kans dat het gewoon kan. Bij Element4 werken we namelijk met de zogeheten ‘Powerfan’. Deze slimme oplossing kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal en regelt zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht. Zo kunt u op vrijwel élke plek in huis een gashaard installeren. En heeft u beperkte ruimte beschikbaar? Ook geen probleem, want onze gashaarden hebben al een inbouwdiepte vanaf slechts 25cm!


Gasloos wonen is geen issue meer…

Heeft u een volledig gasloze nieuwbouwwoning? Ook dán kiest u voor een haard van Element4. In dat geval wordt uw haard niet op het gasnet aan gesloten, maar op een gasfles met propaangas. Zo heeft u geen vaste gasaansluiting meer nodig. (Liever helemaal geen gas? Kijk dan eens naar onze elektrische haarden.)


De sfeer van een authentiek haardvuur

Bij Element4 zien we het als een uitdaging om het optimale uit onze haarden te halen. Onze gashaarden creëren altijd een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de gashaard draait. Zo kunt u op elk moment genieten van een schitterend vuur, zelfs met het laagst mogelijke gasverbruik. En niet te vergeten: in ons assortiment treft u verschillende haarden met prachtige realistische houtblokken die écht lijken te gloeien. Gecombineerd met subtiele ledverlichting én het effect van hete as in het branderbed ontstaat een verrassend realistisch beeld!


Prettige warmte

Al onze haarden vormen een ‘gesloten systeem’. Dat betekent dat het vuur niet in open verbinding met het vertrek staat, maar dat de haard volledig is afgesloten. Dit is niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor warmtebehoud in de haard. Bovendien zijn de branders naar wens instelbaar; zo bepaalt u zelf het vermogen waarop de haard draait. Warme en comfortabele winteravonden gegarandeerd!


Benieuwd welke haarden er zoal zijn? Bekijk onze prachtige collectie gashaarden. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen voor úw woonkamer!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube