Warme winteravonden met Element4

| Het is begin december. De temperaturen dalen en in de meeste huishoudens staat de centrale verwarming of vloerverwarming alweer lekker op 20 graden. Toch hebben veel mensen juist nú het gevoel nog iets te missen… Dat ouderwetse haardvuurtje, die warmtebron waar u zo lekker voor kunt zitten met een dampende kop koffie. Gelukkig is het tegenwoordig heel eenvoudig om dit ‘warme haardvuur’ in huis te halen…

Echt overal te installeren, ook in uw woning!

Heeft u altijd gedacht dat een haard in uw woning geen optie is? Grote kans dat het gewoon kan. Bij Element4 werken we namelijk met de zogeheten ‘Powerfan’. Deze slimme oplossing kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal en regelt zelf de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht. Zo kunt u op vrijwel élke plek in huis een gashaard installeren. En heeft u beperkte ruimte beschikbaar? Ook geen probleem, want onze gashaarden hebben al een inbouwdiepte vanaf slechts 25cm!


Gasloos wonen is geen issue meer…

Heeft u een volledig gasloze nieuwbouwwoning? Ook dán kiest u voor een haard van Element4. In dat geval wordt uw haard niet op het gasnet aan gesloten, maar op een gasfles met propaangas. Zo heeft u geen vaste gasaansluiting meer nodig. (Liever helemaal geen gas? Kijk dan eens naar onze elektrische haarden.)


De sfeer van een authentiek haardvuur

Bij Element4 zien we het als een uitdaging om het optimale uit onze haarden te halen. Onze gashaarden creëren altijd een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de gashaard draait. Zo kunt u op elk moment genieten van een schitterend vuur, zelfs met het laagst mogelijke gasverbruik. En niet te vergeten: in ons assortiment treft u verschillende haarden met prachtige realistische houtblokken die écht lijken te gloeien. Gecombineerd met subtiele ledverlichting én het effect van hete as in het branderbed ontstaat een verrassend realistisch beeld!


Prettige warmte

Al onze haarden vormen een ‘gesloten systeem’. Dat betekent dat het vuur niet in open verbinding met het vertrek staat, maar dat de haard volledig is afgesloten. Dit is niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor warmtebehoud in de haard. Bovendien zijn de branders naar wens instelbaar; zo bepaalt u zelf het vermogen waarop de haard draait. Warme en comfortabele winteravonden gegarandeerd!


Benieuwd welke haarden er zoal zijn? Bekijk onze prachtige collectie gashaarden. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen voor úw woonkamer!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Een moderne haard in uw interieur? Check deze gave voorbeelden!
Nieuws

Een moderne haard in uw interieur? Check deze gave voorbeelden!

Bent u op zoek naar een haard voor uw interieur, maar niet de typische ‘oubollige’ haard van vroeger? Droomt u van een moderne haard die uw interieur versterkt én zorgt voor aangename warmte en sfeer? Dan kiest u voor een haard van Element4. Wij nemen u graag mee op reis door de mooiste installaties van haarden in moderne interieurs…

Leer meer
Nieuw: de Summum 190!
Nieuws

Nieuw: de Summum 190!

Wie er de ruimte voor heeft, kiest voor een Summum 190. Een schitterende gashaard van 1,90 meter breed, met ruim zicht op de vlammen en optimaal bedieningsgemak!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube