Vijf prachtige installaties van de afgelopen tijd!

| In deze vreemde 'Coronatijden' luidt het advies: blijf zoveel mogelijk thuis. Veel mensen maken van deze gelegenheid gebruik om hun interieur een sfeer-upgrade te geven. Mocht u ook aan de slag willen met uw interieur, of specifieker nog: wilt u uw interieur verrijken met een prachtige 'designhaard'? Dan kunt u vast wel wat inspiratie gebruiken! Wij zetten graag vijf prachtige installaties van de afgelopen periode op een rij…

1. De stijlvolle SKY

Onze SKY gashaard schittert in dit prachtige lichte interieur. Deze smaakvolle haard draagt bij aan de strakke uitstraling van het interieur, maar creëert tegelijk een warme ambiance. Een perfecte combinatie!

Benieuwd naar deze haard? Bekijk hem hier: https://www.element4.nl/nl/haard/sky

2. De Club 80H E met een zelfgemaakte ombouw

In dit stijlvolle en eigentijdse interieur staat onze CLUB 80 E te pronken. Deze haard, die thuishoort binnen onze nieuwste generatie elektrische clubaarden, kenmerkt zich door een indrukwekkende mix van een prachtig vlammenspel, ingebouwde verwarming en stijlvolle bodemverlichting, gecombineerd met het gemak van elektrisch verwarmen. In dit interieur is de haard voorzien van een prachtige eigengemaakte ombouw. Hét bewijs dat een designhaard van Element4 perfect aansluit bij de stijl van élk interieur!

Benieuwd naar deze haard? Bekijk hem hier: https://www.element4.nl/nl/haard/club-80h-e

3. De Tenore 240 H in een architectonisch hoogstandje

Onze Tenore 240 H is een ware eyecatcher binnen dit architectonische hoogstandje. De unieke combinatie van het robuuste beton met de warme uitstraling van de haard creëert een bijzondere sfeer in dit interieur. Een mooie manier om een modern interieur te voorzien van een warme ambiance!

Benieuwd naar deze haard? Bekijk hem hier: https://www.element4.nl/nl/haard/tenore-240h

4. De Lucius 140 met tv erboven

De installatie van onze Lucius 140 in dit interieur laat zien dat een haard van Element4 helemaal thuishoort in de wereld van architectuur en design. De gashaard sluit niet alleen moeiteloos aan bij de strakke lijnen in dit interieur, maar zorgt er ook voor dat de warme tinten ondersteund worden. In deze kamer wordt de ruimte ook nog eens optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst!

Benieuwd naar deze haard? Bekijk hem hier: https://www.element4.nl/nl/haard/lucius-140

5. De indrukwekkende Tenore 240

De indrukwekkende Tenore 240 van Element4 vormt in dit interieur een natuurlijke verbinding tussen twee ruimten. De kamer en de keuken zijn op een stijlvolle manier gescheiden, maar blijven tóch met elkaar verbonden. Deze gashaard is voorzien van een multiburner met maar liefst drie branders, waardoor er nóg mooiere en intensere vlammen ontstaan! En door de doorkijkhaard in een roomdivider te plaatsten is het indrukwekkende vlammenspel van twee kanten te bewonderen; dubbel genieten dus!

Benieuwd naar deze haard? Bekijk hem hier: https://www.element4.nl/nl/haard/tenore-240

Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze complete collectie haarden via onderstaande knop!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube