Summum 190 krijgt centrale plek in historische Dordtse woning

| Midden in het centrum van Dordrecht mag onze Summum 190 een fraaie historische woning verwarmen. De eigenaren van deze woning zochten ‘een karakteristieke woning’ en dat hebben ze zeker gevonden. Na een grote renovatie is deze voormalige scheepssmederij veranderd in een stijlvol woonhuis mét de Summum 190 als centerpiece in de woonkamer!

In de eerste editie van 2022, gaf de bewoner in The Art of Living aan dat ze zich tijdens deze renovatie hebben laten leiden door de Historie van het pand. Nieuwe maar ook oude elementen hebben een plaats gekregen in de woning. De Summum 190 past hier perfect tussen door het zeer realistische vuurbeeld dat bijna niet van echt te onderscheiden is. De oude elementen van het realistische vuurbeeld in het toch moderne design van de Summum 190 creëren de perfecte balans tussen nieuwe en oude elementen.

Credits:

  • The Art of Living Magazine - Jaro van Meerten
  • Daniëls Openhaarden

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!
Nieuws

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Leer meer
Wist u dat: een haard van Element4 het mooiste vuur op laagstand heeft?
Tip

Wist u dat: een haard van Element4 het mooiste vuur op laagstand heeft?

De energieprijzen in Europa zijn momenteel hoog. Ook wordt de buitentemperatuur langzaamaan milder. Reden genoeg om de haard af en toe op een lagere vermogensstand te zetten. Maar een lager vermogen betekent toch ook een minder fraai vlambeeld? Niet bij Element4!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube