Summum 140 benoemd tot 'product of the year'!

| ​De Summum 140 van Element4 is tijdens de Hearth and Home exhibition 2019 benoemd tot product of the year en gas applience of the year.​

Volgens Jan Kempers, directeur van Element4, iets om enorm trots op te zijn. "We zijn altijd vrij bescheiden, maar dit is wat ons betreft echt het vermelden waard. Onze nieuwe Summum 140 won niet alleen de prijs 'Gas appliance of the year' maar ook de prijs 'Product of the year'. Laatstgenoemde is de prijs over alle productcategorieën die binnen de Hearth and Home beurs vertegenwoordigd worden. Best een prestatie dus", verklaart hij enthousiast.

De jury was kort maar krachtig over de Summum 140. "Een ronduit fantastisch product dat alle criteria overtrof met zijn veelzijdigheid en mooie vlameffect." Jan Kempers nam zelf beide prijzen in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking.

De Summum 140 is binnenkort verkrijgbaar bij uw dealer. Heeft u interesse? Vraag ernaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube