Summum 140 benoemd tot 'product of the year'!

| ​De Summum 140 van Element4 is tijdens de Hearth and Home exhibition 2019 benoemd tot product of the year en gas applience of the year.​

Volgens Jan Kempers, directeur van Element4, iets om enorm trots op te zijn. "We zijn altijd vrij bescheiden, maar dit is wat ons betreft echt het vermelden waard. Onze nieuwe Summum 140 won niet alleen de prijs 'Gas appliance of the year' maar ook de prijs 'Product of the year'. Laatstgenoemde is de prijs over alle productcategorieën die binnen de Hearth and Home beurs vertegenwoordigd worden. Best een prestatie dus", verklaart hij enthousiast.

De jury was kort maar krachtig over de Summum 140. "Een ronduit fantastisch product dat alle criteria overtrof met zijn veelzijdigheid en mooie vlameffect." Jan Kempers nam zelf beide prijzen in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking.

De Summum 140 is binnenkort verkrijgbaar bij uw dealer. Heeft u interesse? Vraag ernaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!
Nieuws

Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!

Hij is uit! De nieuwste digitale brochure van onze collectie gashaarden. Deze nieuwe brochure maakt het niet alleen makkelijk om u online te oriënteren, maar bevat ook de meest recente productinformatie! Bovendien hebben we deze brochure uitgerust met een aantal handige features.

Leer meer
3 x inspiratie voor een sfeerhaard in uw interieur
Tip

3 x inspiratie voor een sfeerhaard in uw interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard in hun interieur, oftewel: een elektrische haard die voornamelijk bedoeld is om extra sfeer in je ruimte te creëren. Het voordeel van zo’n haard is dat deze het behaaglijke gevoel van een ouderwetse haard combineert met het gemak en de moderne techniek van vandaag de dag. Verlangt u er ook naar om heerlijk thuis te komen in de warme ambiance van een sfeerhaard? We laten u graag drie voorbeelden zien ter inspiratie!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube