Summum 140 benoemd tot 'product of the year'!

| ​De Summum 140 van Element4 is tijdens de Hearth and Home exhibition 2019 benoemd tot product of the year en gas applience of the year.​

Volgens Jan Kempers, directeur van Element4, iets om enorm trots op te zijn. "We zijn altijd vrij bescheiden, maar dit is wat ons betreft echt het vermelden waard. Onze nieuwe Summum 140 won niet alleen de prijs 'Gas appliance of the year' maar ook de prijs 'Product of the year'. Laatstgenoemde is de prijs over alle productcategorieën die binnen de Hearth and Home beurs vertegenwoordigd worden. Best een prestatie dus", verklaart hij enthousiast.

De jury was kort maar krachtig over de Summum 140. "Een ronduit fantastisch product dat alle criteria overtrof met zijn veelzijdigheid en mooie vlameffect." Jan Kempers nam zelf beide prijzen in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking.

De Summum 140 is binnenkort verkrijgbaar bij uw dealer. Heeft u interesse? Vraag ernaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube