Stijlvolle realisatie SKY L T in Brabantse woning

| In het Brabantse Vught staat een schitterende moderne villa met een landelijk tintje. Een opvallende verschijning tussen de andere huizen in de nieuwbouwstraat, mede dankzij het witte stucwerk en de rieten kap. In deze stijlvolle woning schittert onze prachtige SKY L T als ultieme verbinder tussen de verschillende ruimtes.

Woningeigenaresse Sylvia verklaart in The Art of Living: “We wilden een ruime woning met intieme plekjes. Het is een fijne ruimte geworden om samen te zijn, maar wel met een aparte zithoek.” Architect Paul Sloven beaamt dit. “De ruimtes hoeven niet groot te zijn, maar worden wel bij elkaar betrokken door de doorkijkhaard. Je voelt je geborgen en tegelijkertijd zijn er ruimtes waar juist niets gebeurt. Zo behouden we de balans.” Gaaf dat juist onze prachtige Sky L T voor de betrokkenheid tussen deze verschillende ruimtes mag zorgen!

(Copyright: The Art of Living magazine & Jaro van Meerten.)

Alle foto's zien? Check ze hieronder:

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Project uitgelicht: SKY L T in exclusieve achtertuin
Nieuws

Project uitgelicht: SKY L T in exclusieve achtertuin

We zijn nét in de winter beland, maar toch wilden we u deze prachtige realisatie niet onthouden. Een schitterende toepassing van onze bekende SKY L T gashaard in een strak vormgegeven achtertuin. Droomt u stiekem al van lange en warme zomeravonden op dit fraaie terras? Wij wel!

Leer meer
5 ideeën voor een gashaard in uw interieur!
Tip

5 ideeën voor een gashaard in uw interieur!

Een gashaard kunt u op veel verschillende manieren toepassen in uw interieur. Wilt u graag verschillende ideeën opdoen en inspirerende voorbeelden zien? Wij bieden u graag de inspiratie die u zoekt!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube