Stijlvolle realisatie SKY L T in Brabantse woning

| In het Brabantse Vught staat een schitterende moderne villa met een landelijk tintje. Een opvallende verschijning tussen de andere huizen in de nieuwbouwstraat, mede dankzij het witte stucwerk en de rieten kap. In deze stijlvolle woning schittert onze prachtige SKY L T als ultieme verbinder tussen de verschillende ruimtes.

Woningeigenaresse Sylvia verklaart in The Art of Living: “We wilden een ruime woning met intieme plekjes. Het is een fijne ruimte geworden om samen te zijn, maar wel met een aparte zithoek.” Architect Paul Sloven beaamt dit. “De ruimtes hoeven niet groot te zijn, maar worden wel bij elkaar betrokken door de doorkijkhaard. Je voelt je geborgen en tegelijkertijd zijn er ruimtes waar juist niets gebeurt. Zo behouden we de balans.” Gaaf dat juist onze prachtige Sky L T voor de betrokkenheid tussen deze verschillende ruimtes mag zorgen!

(Copyright: The Art of Living magazine & Jaro van Meerten.)

Alle foto's zien? Check ze hieronder:

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!
Nieuws

Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!

Trots kondigen wij de komst van een nieuwe telg binnen de Sky-familie aan: de Sky Roomdivider. Deze nieuwe haard is net als de front- en tunnelvariant leverbaar in drie maatvoeringen en daardoor geschikt voor diverse inbouwsituaties. Benieuwd? Check hieronder de productfoto's en verkrijgbare afmetingen!

Leer meer
Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!
Nieuws

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube