SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!

| In de nieuwste september-editie van het woon- en lifestylemagazine 'The Art of Living' schittert onze gashaard SKY L T! De haard pronkt in een gloednieuwe villa in het Utrechtse Abcoude. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard die de ruimte scheidt; maar zéker ook verbindt. En nog belangrijker: ze genieten op twee plaatsen tegelijk van het prachtige vlammenspel van onze SKY L T. Benieuwd? Kijk met ons mee!

Een ander inzicht

De gloednieuwe villa in het pittoreske Abcoude is gebouwd door aannemersbedrijf Veldman Pouw. Het interieur is gemaakt naar het ontwerp van Elke Straatman en smaakvol ingericht én aangekleed met designer items. Onze 'eigen' SKY L T komt in het nieuwe geheel goed naar voren. De bewoners van de villa waren blij verrast door de design haard: ''toen Elke met dit idee voor de haard kwam, dacht ik: 'Ja, dat is het en zo kunnen we de televisie ook op een logische plek kwijt'. De SKY L T is dus niet alleen mooi en verwarmend, maar óók functioneel.

Warme, moderne sfeer

''De wand van de haard is bekleed met donkerbruin leer, net als de zijde van de wand aan de kant van de eethoek'', laat woon- en lifestylemagazine The Art of Living weten. ''Ook zorgt de langwerpige verticale doorkijkhaard voor een leuke doorkijk naar de keuken én tuin met uitzicht op het weiland''. Door het schitterende vlammenspel van de designhaard creëer je in een handomdraai een warme, moderne sfeer in een nieuwbouwvilla. Maar ook zorgt de haard dat de ruimte gescheiden wordt maar ook verbindt.

Wilt u ook zo'n mooie doorkijkhaard in uw woning? Bekijk onze SKY L T!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube