SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!

| In de nieuwste september-editie van het woon- en lifestylemagazine 'The Art of Living' schittert onze gashaard SKY L T! De haard pronkt in een gloednieuwe villa in het Utrechtse Abcoude. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard die de ruimte scheidt; maar zéker ook verbindt. En nog belangrijker: ze genieten op twee plaatsen tegelijk van het prachtige vlammenspel van onze SKY L T. Benieuwd? Kijk met ons mee!

Een ander inzicht

De gloednieuwe villa in het pittoreske Abcoude is gebouwd door aannemersbedrijf Veldman Pouw. Het interieur is gemaakt naar het ontwerp van Elke Straatman en smaakvol ingericht én aangekleed met designer items. Onze 'eigen' SKY L T komt in het nieuwe geheel goed naar voren. De bewoners van de villa waren blij verrast door de design haard: ''toen Elke met dit idee voor de haard kwam, dacht ik: 'Ja, dat is het en zo kunnen we de televisie ook op een logische plek kwijt'. De SKY L T is dus niet alleen mooi en verwarmend, maar óók functioneel.

Warme, moderne sfeer

''De wand van de haard is bekleed met donkerbruin leer, net als de zijde van de wand aan de kant van de eethoek'', laat woon- en lifestylemagazine The Art of Living weten. ''Ook zorgt de langwerpige verticale doorkijkhaard voor een leuke doorkijk naar de keuken én tuin met uitzicht op het weiland''. Door het schitterende vlammenspel van de designhaard creëer je in een handomdraai een warme, moderne sfeer in een nieuwbouwvilla. Maar ook zorgt de haard dat de ruimte gescheiden wordt maar ook verbindt.

Wilt u ook zo'n mooie doorkijkhaard in uw woning? Bekijk onze SKY L T!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube