SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!

| In de nieuwste september-editie van het woon- en lifestylemagazine 'The Art of Living' schittert onze gashaard SKY L T! De haard pronkt in een gloednieuwe villa in het Utrechtse Abcoude. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard die de ruimte scheidt; maar zéker ook verbindt. En nog belangrijker: ze genieten op twee plaatsen tegelijk van het prachtige vlammenspel van onze SKY L T. Benieuwd? Kijk met ons mee!

Een ander inzicht

De gloednieuwe villa in het pittoreske Abcoude is gebouwd door aannemersbedrijf Veldman Pouw. Het interieur is gemaakt naar het ontwerp van Elke Straatman en smaakvol ingericht én aangekleed met designer items. Onze 'eigen' SKY L T komt in het nieuwe geheel goed naar voren. De bewoners van de villa waren blij verrast door de design haard: ''toen Elke met dit idee voor de haard kwam, dacht ik: 'Ja, dat is het en zo kunnen we de televisie ook op een logische plek kwijt'. De SKY L T is dus niet alleen mooi en verwarmend, maar óók functioneel.

Warme, moderne sfeer

''De wand van de haard is bekleed met donkerbruin leer, net als de zijde van de wand aan de kant van de eethoek'', laat woon- en lifestylemagazine The Art of Living weten. ''Ook zorgt de langwerpige verticale doorkijkhaard voor een leuke doorkijk naar de keuken én tuin met uitzicht op het weiland''. Door het schitterende vlammenspel van de designhaard creëer je in een handomdraai een warme, moderne sfeer in een nieuwbouwvilla. Maar ook zorgt de haard dat de ruimte gescheiden wordt maar ook verbindt.

Wilt u ook zo'n mooie doorkijkhaard in uw woning? Bekijk onze SKY L T!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!
Nieuws

Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!

Trots kondigen wij de komst van een nieuwe telg binnen de Sky-familie aan: de Sky Roomdivider. Deze nieuwe haard is net als de front- en tunnelvariant leverbaar in drie maatvoeringen en daardoor geschikt voor diverse inbouwsituaties. Benieuwd? Check hieronder de productfoto's en verkrijgbare afmetingen!

Leer meer
Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!
Nieuws

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube