Project uitgelicht: SKY L T in exclusieve achtertuin

| We zijn nét in de winter beland, maar toch wilden we u deze prachtige realisatie niet onthouden. Een schitterende toepassing van onze bekende SKY L T gashaard in een strak vormgegeven achtertuin. Droomt u stiekem al van lange en warme zomeravonden op dit fraaie terras? Wij wel!

Stijlvolle afwerking

Opvallend aan deze realisatie is de stijlvolle afwerking en de bijzondere positionering van de haard. Hij ‘versmelt’ als het ware met de terrasoverkapping en vormt tevens een drager én doorkijkmuur. Deze schitterende haard werd gerealiseerd door onze dealer ‘De Heide Smid’ en het tuinontwerp werd verzorgd door TIM Exclusive Gardens uit Doetinchem.

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Stijlvolle realisatie SKY L T in Brabantse woning
Nieuws

Stijlvolle realisatie SKY L T in Brabantse woning

In het Brabantse Vught staat een schitterende moderne villa met een landelijk tintje. Een opvallende verschijning tussen de andere huizen in de nieuwbouwstraat, mede dankzij het witte stucwerk en de rieten kap. In deze stijlvolle woning schittert onze prachtige SKY L T als ultieme verbinder tussen de verschillende ruimtes.

Leer meer
5 ideeën voor een gashaard in uw interieur!
Tip

5 ideeën voor een gashaard in uw interieur!

Een gashaard kunt u op veel verschillende manieren toepassen in uw interieur. Wilt u graag verschillende ideeën opdoen en inspirerende voorbeelden zien? Wij bieden u graag de inspiratie die u zoekt!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube