Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!

| Hij is uit! De nieuwste digitale brochure van onze collectie gashaarden. Deze nieuwe brochure maakt het niet alleen makkelijk om u online te oriënteren, maar bevat ook de meest recente productinformatie! Bovendien hebben we deze brochure uitgerust met een aantal handige features.


  • Bij iedere haard vindt u een download-button naar het productblad. Op de voorzijde van dit blad ziet u de afbeelding en specificaties van de haard en op de achterzijde de lijntekeningen met alle afmetingen. Zo heeft u alle belangrijke gegevens in één keer bij de hand.
  • Via de productvideo-button kunt u sfeervolle beelden van iedere haard bekijken. Zo krijgt u direct een goede impressie van uw favoriete haard!

Met deze gloednieuwe digitale brochure zorgen we ervoor dat onze productinformatie perfect up-to-date blijft waardoor u altijd een zeer compleet beeld heeft van onze collectie gashaarden!

Benieuwd naar de nieuwe brochure? Download ‘m hier!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube