Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!

| Hij is uit! De nieuwste digitale brochure van onze collectie gashaarden. Deze nieuwe brochure maakt het niet alleen makkelijk om u online te oriënteren, maar bevat ook de meest recente productinformatie! Bovendien hebben we deze brochure uitgerust met een aantal handige features.


  • Bij iedere haard vindt u een download-button naar het productblad. Op de voorzijde van dit blad ziet u de afbeelding en specificaties van de haard en op de achterzijde de lijntekeningen met alle afmetingen. Zo heeft u alle belangrijke gegevens in één keer bij de hand.
  • Via de productvideo-button kunt u sfeervolle beelden van iedere haard bekijken. Zo krijgt u direct een goede impressie van uw favoriete haard!

Met deze gloednieuwe digitale brochure zorgen we ervoor dat onze productinformatie perfect up-to-date blijft waardoor u altijd een zeer compleet beeld heeft van onze collectie gashaarden!

Benieuwd naar de nieuwe brochure? Download ‘m hier!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube