Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!

| Het is volop tijd voor innovaties bij Element4! Dit keer mogen we u vol trots de gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: onze allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’. Ideaal als u op dit moment al een openhaard (en schoorsteen) hebt en graag wilt overstappen op een gashaard!

De looks van een houthaard, de voordelen van gas

De Cupido 60 CF en Cupido 70 CF beschikken over een van de meest realistische vlambeelden in de markt. Dit hebben ze onder andere te danken aan onze bekende ‘Realflame burner’ in combinatie met de bodembrander. Daardoor zijn ze het perfecte alternatief voor consumenten die hun open haard willen vervangen door een gashaard én willen blijven genieten van het pure en authentieke vlambeeld dat ze gewend zijn. Beide haarden hebben een vermogen van minder dan 7.0kW en een rendement van 80%.

Keuze uit diverse extra's:

  • Zwart gespiegeld glas in de achterwand ( i.p.v. zwart staal).
  • Anti-reflectieglas voor een nóg realistischer vlambeeld.
  • ProControl voor eenvoudige bediening met de smartphone of tablet.

Makkelijk te installeren

De nieuwe Cupido 60 CF en Cupido 70 CF zijn ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. Beide haarden worden geleverd met een 125 mm of 100mm schoorsteenaansluiting. Daarnaast hebben ze een inbouwdiepte van slechts 30 cm. De haarden beschikken eveneens over het Oxygen Depletion System (O.D.S.), waardoor ze veilig in het schoorsteensysteem geïnstalleerd kunnen worden.

Interesse in deze nieuwe haarden met 'open verbranding'? Bekijk ze in onze collectie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube