Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!

| Het is volop tijd voor innovaties bij Element4! Dit keer mogen we u vol trots de gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: onze allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’. Ideaal als u op dit moment al een openhaard (en schoorsteen) hebt en graag wilt overstappen op een gashaard!

De looks van een houthaard, de voordelen van gas

De Cupido 60 CF en Cupido 70 CF beschikken over een van de meest realistische vlambeelden in de markt. Dit hebben ze onder andere te danken aan onze bekende ‘Realflame burner’ in combinatie met de bodembrander. Daardoor zijn ze het perfecte alternatief voor consumenten die hun open haard willen vervangen door een gashaard én willen blijven genieten van het pure en authentieke vlambeeld dat ze gewend zijn. Beide haarden hebben een vermogen van minder dan 7.0kW en een rendement van 80%.

Keuze uit diverse extra's:

  • Zwart gespiegeld glas in de achterwand ( i.p.v. zwart staal).
  • Anti-reflectieglas voor een nóg realistischer vlambeeld.
  • ProControl voor eenvoudige bediening met de smartphone of tablet.

Makkelijk te installeren

De nieuwe Cupido 60 CF en Cupido 70 CF zijn ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. Beide haarden worden geleverd met een 125 mm of 100mm schoorsteenaansluiting. Daarnaast hebben ze een inbouwdiepte van slechts 30 cm. De haarden beschikken eveneens over het Oxygen Depletion System (O.D.S.), waardoor ze veilig in het schoorsteensysteem geïnstalleerd kunnen worden.

Interesse in deze nieuwe haarden met 'open verbranding'? Bekijk ze in onze collectie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Met Element4 verzekerd van een gashaard in de toekomst!
Nieuws

Met Element4 verzekerd van een gashaard in de toekomst!

Steeds meer woningen in Nederland worden gebouwd zonder gasaansluiting. Wilt u graag een gashaard kopen maar twijfelt u of dit een verstandige keuze is? Wij leggen u graag uit hoe u met Element4 tóch verzekerd bent van een gashaard in de toekomst. En we geven u meteen inspiratie over hoe u een Element4 gashaard aan uw interieur kunt toevoegen!

Leer meer
Nieuw: vrijstaande elektrische kachel!
Nieuws

Nieuw: vrijstaande elektrische kachel!

Een onverwachte nieuwkomer in de collectie van Element4: the Club Ovation E. Een vrijstaande kachel die in élk interieur zijn plekje vindt en eenvoudig meebeweegt met de wensen van zijn gebruiker.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube