Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!

| Het is volop tijd voor innovaties bij Element4! Dit keer mogen we u vol trots de gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: onze allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’. Ideaal als u op dit moment al een openhaard (en schoorsteen) hebt en graag wilt overstappen op een gashaard!

De looks van een houthaard, de voordelen van gas

De Cupido 60 CF en Cupido 70 CF beschikken over een van de meest realistische vlambeelden in de markt. Dit hebben ze onder andere te danken aan onze bekende ‘Realflame burner’ in combinatie met de bodembrander. Daardoor zijn ze het perfecte alternatief voor consumenten die hun open haard willen vervangen door een gashaard én willen blijven genieten van het pure en authentieke vlambeeld dat ze gewend zijn. Beide haarden hebben een vermogen van minder dan 7.0kW en een rendement van 80%.

Keuze uit diverse extra's:

  • Zwart gespiegeld glas in de achterwand ( i.p.v. zwart staal).
  • Anti-reflectieglas voor een nóg realistischer vlambeeld.
  • ProControl voor eenvoudige bediening met de smartphone of tablet.

Makkelijk te installeren

De nieuwe Cupido 60 CF en Cupido 70 CF zijn ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. Beide haarden worden geleverd met een 125 mm of 100mm schoorsteenaansluiting. Daarnaast hebben ze een inbouwdiepte van slechts 30 cm. De haarden beschikken eveneens over het Oxygen Depletion System (O.D.S.), waardoor ze veilig in het schoorsteensysteem geïnstalleerd kunnen worden.

Interesse in deze nieuwe haarden met 'open verbranding'? Bekijk ze in onze collectie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube