Nóg twee verrassende nieuwkomers bij Element4!

| Het is volop tijd voor innovaties bij Element4! Dit keer mogen we u vol trots de gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: onze allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’. Ideaal als u op dit moment al een openhaard (en schoorsteen) hebt en graag wilt overstappen op een gashaard!

De looks van een houthaard, de voordelen van gas

De Cupido 60 CF en Cupido 70 CF beschikken over een van de meest realistische vlambeelden in de markt. Dit hebben ze onder andere te danken aan onze bekende ‘Realflame burner’ in combinatie met de bodembrander. Daardoor zijn ze het perfecte alternatief voor consumenten die hun open haard willen vervangen door een gashaard én willen blijven genieten van het pure en authentieke vlambeeld dat ze gewend zijn. Beide haarden hebben een vermogen van minder dan 7.0kW en een rendement van 80%.

Keuze uit diverse extra's:

  • Zwart gespiegeld glas in de achterwand ( i.p.v. zwart staal).
  • Anti-reflectieglas voor een nóg realistischer vlambeeld.
  • ProControl voor eenvoudige bediening met de smartphone of tablet.

Makkelijk te installeren

De nieuwe Cupido 60 CF en Cupido 70 CF zijn ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. Beide haarden worden geleverd met een 125 mm of 100mm schoorsteenaansluiting. Daarnaast hebben ze een inbouwdiepte van slechts 30 cm. De haarden beschikken eveneens over het Oxygen Depletion System (O.D.S.), waardoor ze veilig in het schoorsteensysteem geïnstalleerd kunnen worden.

Interesse in deze nieuwe haarden met 'open verbranding'? Bekijk ze in onze collectie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube