Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!

| Trots kondigen wij de komst van een nieuwe telg binnen de Sky-familie aan: de Sky Roomdivider. Deze nieuwe haard is net als de front- en tunnelvariant leverbaar in drie maatvoeringen en daardoor geschikt voor diverse inbouwsituaties. Benieuwd? Check hieronder de productfoto's en verkrijgbare afmetingen!


Unieke nieuwkomer in de markt!

Met de allereerste Sky Series veroverden we een aantal jaar geleden de markt. De nieuwe roomdivider geeft onze bestaande serie nieuw elan. De roomdivider is uniek in de markt en nog nooit eerder geproduceerd. Kortom: een geweldige sfeermaker voor elk interieur! Met de komst van de roomdivider bestaat de Sky Series nu uit drie typen haarden: de front, tunnel en roomdivider. De haarden zijn verkrijgbaar in de volgende maatvoeringen: * 160 x 70 * 120 x 70 * 80 x 70


Goed om te weten: alle haarden binnen de Sky Series zijn leverbaar met een donkere houtset én nieuwe propaanbrander. Het vuurbeeld van deze brander verschilt praktisch niet van de aardgas-variant - een heel interessante optie dus!


Interesse in deze nieuwe haard? Ga naar uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek de mogelijkheden binnen úw interieur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube