Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!

| Trots kondigen wij de komst van een nieuwe telg binnen de Sky-familie aan: de Sky Roomdivider. Deze nieuwe haard is net als de front- en tunnelvariant leverbaar in drie maatvoeringen en daardoor geschikt voor diverse inbouwsituaties. Benieuwd? Check hieronder de productfoto's en verkrijgbare afmetingen!


Unieke nieuwkomer in de markt!

Met de allereerste Sky Series veroverden we een aantal jaar geleden de markt. De nieuwe roomdivider geeft onze bestaande serie nieuw elan. De roomdivider is uniek in de markt en nog nooit eerder geproduceerd. Kortom: een geweldige sfeermaker voor elk interieur! Met de komst van de roomdivider bestaat de Sky Series nu uit drie typen haarden: de front, tunnel en roomdivider. De haarden zijn verkrijgbaar in de volgende maatvoeringen: * 160 x 70 * 120 x 70 * 80 x 70


Goed om te weten: alle haarden binnen de Sky Series zijn leverbaar met een donkere houtset én nieuwe propaanbrander. Het vuurbeeld van deze brander verschilt praktisch niet van de aardgas-variant - een heel interessante optie dus!


Interesse in deze nieuwe haard? Ga naar uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek de mogelijkheden binnen úw interieur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube