Nieuwe Sky roomdivider toegevoegd aan collectie!

| Trots kondigen wij de komst van een nieuwe telg binnen de Sky-familie aan: de Sky Roomdivider. Deze nieuwe haard is net als de front- en tunnelvariant leverbaar in drie maatvoeringen en daardoor geschikt voor diverse inbouwsituaties. Benieuwd? Check hieronder de productfoto's en verkrijgbare afmetingen!


Unieke nieuwkomer in de markt!

Met de allereerste Sky Series veroverden we een aantal jaar geleden de markt. De nieuwe roomdivider geeft onze bestaande serie nieuw elan. De roomdivider is uniek in de markt en nog nooit eerder geproduceerd. Kortom: een geweldige sfeermaker voor elk interieur! Met de komst van de roomdivider bestaat de Sky Series nu uit drie typen haarden: de front, tunnel en roomdivider. De haarden zijn verkrijgbaar in de volgende maatvoeringen: * 160 x 70 * 120 x 70 * 80 x 70


Goed om te weten: alle haarden binnen de Sky Series zijn leverbaar met een donkere houtset én nieuwe propaanbrander. Het vuurbeeld van deze brander verschilt praktisch niet van de aardgas-variant - een heel interessante optie dus!


Interesse in deze nieuwe haard? Ga naar uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek de mogelijkheden binnen úw interieur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!
Nieuws

Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Leer meer
Summum 190 krijgt centrale plek in historische Dordtse woning
Nieuws

Summum 190 krijgt centrale plek in historische Dordtse woning

Midden in het centrum van Dordrecht mag onze Summum 190 een fraaie historische woning verwarmen. De eigenaren van deze woning zochten ‘een karakteristieke woning’ en dat hebben ze zeker gevonden. Na een grote renovatie is deze voormalige scheepssmederij veranderd in een stijlvol woonhuis mét de Summum 190 als centerpiece in de woonkamer!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube