Nieuw: vrijstaande elektrische kachel!

| Een onverwachte nieuwkomer in de collectie van Element4: the Club Ovation E. Een vrijstaande kachel die in élk interieur zijn plekje vindt en eenvoudig meebeweegt met de wensen van zijn gebruiker.

De voordelen van deze kachel:

- Snel je favoriete vlambeeld en bodemverlichting instellen
- Keuze uit diverse kleurpatronen
- 1500 watt verwarming

Ideaal als je gráág een stukje sfeer in de woning wilt toevoegen, maar niet de ruimte of mogelijkheden hebt om een elektrische inbouwhaard te installeren. Ook leuk: de Club Ovation E is eenvoudig verplaatsbaar naar elke gewenste ruimte, waardoor je altijd en overal van een sfeervol vlambeeld kunt genieten.

Interesse? Deze nieuwkomer is NU leverbaar. Wees er snel bij en ga naar uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

EEN ELEKTRISCHE INBOUWHAARD: WAAROM ZOU U ERVOOR KIEZEN?
Tip

EEN ELEKTRISCHE INBOUWHAARD: WAAROM ZOU U ERVOOR KIEZEN?

Steeds meer mensen denken na over een elektrische inbouwhaard als alternatief voor een open haard of gashaard. Vooral bij nieuwbouw is deze keuze begrijpelijk: veel woningen worden immers energieneutraal en gasloos gebouwd. Maar waarom zou u nog meer voor een elektrische inbouwhaard kiezen? Wij geven 4 adviezen!

Leer meer
Zó maken wij het mogelijk om een gashaard op (bijna) iedere plek te installeren!
Tip

Zó maken wij het mogelijk om een gashaard op (bijna) iedere plek te installeren!

Wilt u graag genieten van een gashaard maar heeft u een kleiner interieur? Of wilt u de gashaard installeren op een specifieke plek, maar weet u niet zeker of er voldoende ruimte is voor de afvoer? Dankzij onze slimme Powerfan-techniek en een minimale inbouwdiepte heeft u vólop mogelijkheden voor het installeren van een gashaard in uw interieur. Wij vertellen u er graag meer over!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube