Nieuw: de Summum 140!

| Hoera! Onze nieuwe Summum 140 is klaar om de markt te veroveren. Deze 140 centimeter brede haard beschikt als enige over 4 real flame burners en een bodembrander. Dat maakt hem optimaal aanpasbaar en ook bij stoken op laagstand enorm sfeervol!

Dankzij de 5 branders heeft u als gebruiker een optimale beheersing over het vlambeeld en het vermogen. Bovendien is de haard leverbaar in diverse varianten, zodat hij altijd perfect geïntegreerd kan worden in uw interieur! De haard is uitvoerbaar in:


  • Front
  • Hoek
  • 3-zijdig
  • Tunnel
  • Roomdivider

Bijzonder aan deze haard zijn de vier standen, die elk een verschillend vlambeeld geven. Dat maakt de Summum 140 een veelzijdige haard die zich makkelijk aanpast aan de ambiance en gewenste temperatuur. Het vermogen van de haard reikt van 3,2 kw tot 13,4 kw, met zelfs op het laagste vermogen een fantastisch vlambeeld. Met deze haard kunt u dus energiebesparend stoken, zonder in te leveren op sfeer.


Interesse? Deze schitterende nieuwkomer is vanaf september leverbaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube