Nieuw: de Summum 140!

| Hoera! Onze nieuwe Summum 140 is klaar om de markt te veroveren. Deze 140 centimeter brede haard beschikt als enige over 4 real flame burners en een bodembrander. Dat maakt hem optimaal aanpasbaar en ook bij stoken op laagstand enorm sfeervol!

Dankzij de 5 branders heeft u als gebruiker een optimale beheersing over het vlambeeld en het vermogen. Bovendien is de haard leverbaar in diverse varianten, zodat hij altijd perfect geïntegreerd kan worden in uw interieur! De haard is uitvoerbaar in:


  • Front
  • Hoek
  • 3-zijdig
  • Tunnel
  • Roomdivider

Bijzonder aan deze haard zijn de vier standen, die elk een verschillend vlambeeld geven. Dat maakt de Summum 140 een veelzijdige haard die zich makkelijk aanpast aan de ambiance en gewenste temperatuur. Het vermogen van de haard reikt van 3,2 kw tot 13,4 kw, met zelfs op het laagste vermogen een fantastisch vlambeeld. Met deze haard kunt u dus energiebesparend stoken, zonder in te leveren op sfeer.


Interesse? Deze schitterende nieuwkomer is vanaf september leverbaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

5x een design haard in je interieur!
Tip

5x een design haard in je interieur!

Een design haard vormt een ware centerpiece in je interieur. Hiermee voorzie je de ruimte zowel letterlijk als figuurlijk van warmte en sfeer. Benieuwd naar voorbeelden? Wij selecteerden onze vijf favoriete design haard-installaties van over de héle wereld!

Leer meer
Buitenhaard van Element4: zó bepaalt u of het iets voor u is!
Tip

Buitenhaard van Element4: zó bepaalt u of het iets voor u is!

U ziet het al helemaal voor u: lekker buiten zitten met een knisperend warm haardvuur. Heerlijk in de vlammen van uw buitenhaard staren, terwijl u geniet van een drankje, een goed gesprek of uw favoriete muziek. Maar voordat dit droombeeld werkelijkheid wordt, moet u eerst een keuze maken. Want wat voor buitenhaard wordt het? Wij helpen u graag verder!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube