Nieuw: de Summum 140!

| Hoera! Onze nieuwe Summum 140 is klaar om de markt te veroveren. Deze 140 centimeter brede haard beschikt als enige over 4 real flame burners en een bodembrander. Dat maakt hem optimaal aanpasbaar en ook bij stoken op laagstand enorm sfeervol!

Dankzij de 5 branders heeft u als gebruiker een optimale beheersing over het vlambeeld en het vermogen. Bovendien is de haard leverbaar in diverse varianten, zodat hij altijd perfect geïntegreerd kan worden in uw interieur! De haard is uitvoerbaar in:


  • Front
  • Hoek
  • 3-zijdig
  • Tunnel
  • Roomdivider

Bijzonder aan deze haard zijn de vier standen, die elk een verschillend vlambeeld geven. Dat maakt de Summum 140 een veelzijdige haard die zich makkelijk aanpast aan de ambiance en gewenste temperatuur. Het vermogen van de haard reikt van 3,2 kw tot 13,4 kw, met zelfs op het laagste vermogen een fantastisch vlambeeld. Met deze haard kunt u dus energiebesparend stoken, zonder in te leveren op sfeer.


Interesse? Deze schitterende nieuwkomer is vanaf september leverbaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!
Nieuws

Ontdek de nieuwe digitale brochure van onze gashaard-collectie!

Hij is uit! De nieuwste digitale brochure van onze collectie gashaarden. Deze nieuwe brochure maakt het niet alleen makkelijk om u online te oriënteren, maar bevat ook de meest recente productinformatie! Bovendien hebben we deze brochure uitgerust met een aantal handige features.

Leer meer
3 x inspiratie voor een sfeerhaard in uw interieur
Tip

3 x inspiratie voor een sfeerhaard in uw interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard in hun interieur, oftewel: een elektrische haard die voornamelijk bedoeld is om extra sfeer in je ruimte te creëren. Het voordeel van zo’n haard is dat deze het behaaglijke gevoel van een ouderwetse haard combineert met het gemak en de moderne techniek van vandaag de dag. Verlangt u er ook naar om heerlijk thuis te komen in de warme ambiance van een sfeerhaard? We laten u graag drie voorbeelden zien ter inspiratie!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube