Nieuw: de Summum 140!

| Hoera! Onze nieuwe Summum 140 is klaar om de markt te veroveren. Deze 140 centimeter brede haard beschikt als enige over 4 real flame burners en een bodembrander. Dat maakt hem optimaal aanpasbaar en ook bij stoken op laagstand enorm sfeervol!

Dankzij de 5 branders heeft u als gebruiker een optimale beheersing over het vlambeeld en het vermogen. Bovendien is de haard leverbaar in diverse varianten, zodat hij altijd perfect geïntegreerd kan worden in uw interieur! De haard is uitvoerbaar in:


  • Front
  • Hoek
  • 3-zijdig
  • Tunnel
  • Roomdivider

Bijzonder aan deze haard zijn de vier standen, die elk een verschillend vlambeeld geven. Dat maakt de Summum 140 een veelzijdige haard die zich makkelijk aanpast aan de ambiance en gewenste temperatuur. Het vermogen van de haard reikt van 3,2 kw tot 13,4 kw, met zelfs op het laagste vermogen een fantastisch vlambeeld. Met deze haard kunt u dus energiebesparend stoken, zonder in te leveren op sfeer.


Interesse? Deze schitterende nieuwkomer is vanaf september leverbaar bij uw dealer in de buurt!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube