Nieuw: de spraakmakende club series!

| Op zoek naar een elegante gashaard van wereldniveau? Een opvallende sfeermaker, die aansluit bij uw trendy interieur? Dan kiest u voor de Club Series. Deze haarden met nieuwe Ledburner© technologie creëren een intense beleving met instelbare ledverlichting en realistisch vuur. Maar er is nog veel meer...

INDRUKWEKKENDE EYECATCHER IN ELKE RUIMTE

Als u écht op zoek bent naar iets bijzonders, dan kiest u voor de Club Series van Element4. Deze haard is uitgerust met de innovatieve Ledburner© en biedt een unieke combinatie van ledverlichting en vuur. U kunt kiezen uit maar liefst veertig verschillende kleuren, waardoor u de uitstraling van de haard perfect laat aansluiten op de sfeer van het moment. Het stijlvolle branderbed van glaskristal zorgt ervoor dat de ledverlichting optimaal tot haar recht komt.

OPTIMAAL REGELBAAR

De haarden van de Club series geven precies de juiste hoeveelheid warmte af, doordat het vlambeeld, de temperatuur én de verlichting optimaal regelbaar zijn. Vooral in de avonduren zorgt de verlichting van de gashaard voor een schitterende sfeer in uw ruimte. Voor optimaal gebruikersgemak kunt u de gashaard op diverse manieren bedienen: met de afstandsbediening, smartphone, tablet of uw domotica-systeem.

  • Ledverlichting in 40 verschillende kleuren
  • Warmte, vlambeeld en verlichting optimaal regelbaar
  • Te bedienen met afstandsbediening, smartphone, tablet of domotica

BESCHIKBAAR IN VIER VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De Club Series van Element4 zijn beschikbaar als roomdivider, tunnelhaard, hoekhaard en fronthaard en beschikbaar in afmetingen van 140 cm en 240 cm. De haard is standaard uitgerust met een stalen achterwand. U kunt de haard naar wens laten uitrusten met een achterwand van zwart glas, zodat deze nog beter aansluit bij uw interieur. Daarnaast is de haard verkrijgbaar met speciaal ontspiegeld glas waardoor u geniet van een nóg mooier vlammenspel!

Enthousiast over deze nieuwkomer? Bekijk dan snel de complete Club series!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube