Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

| Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Voor liefhebbers van exclusief design

Voor wie onze Electric Club Series nog niet kent: deze lijn is ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar nóg meer beleving. Naast het zeer realistische vlammenspel en de ingebouwde verwarming hebben deze haarden namelijk nóg een unieke eigenschap: sfeervolle bodemverlichting die verstelbaar is in 7 verschillende kleuren. Een ware eyecatcher in élk interieur!

Kenmerken Club 50 e en club 125 e

Net als de rest van de haarden uit de Club serie zijn ook deze nieuwkomers rijk uitgerust. De Club 50 E heeft een afmeting van 50 cm. Heeft u beperkte ruimte in uw interieur of zoekt u een kleinere haard voor bijvoorbeeld kantoor? Dan is deze compacte haard bijzonder geschikt. De Club 125 E heeft een ruimere afmeting van 125 cm. Beide haarden zijn voorzien van ultra HD effect, standaard ontspiegeld glas en een heat output van 1,5 kW. Daarnaast beschikken deze nieuwkomers over:

    • Zeer realistisch en optimaal regelbaar vuurbeeld
    • Keuze uit zeven kleurpatronen
    • Makkelijk te bedienen met afstandsbediening

De Club 50 E en de Club 125 E zijn vanaf nu verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube