Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

| Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Voor liefhebbers van exclusief design

Voor wie onze Electric Club Series nog niet kent: deze lijn is ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar nóg meer beleving. Naast het zeer realistische vlammenspel en de ingebouwde verwarming hebben deze haarden namelijk nóg een unieke eigenschap: sfeervolle bodemverlichting die verstelbaar is in 7 verschillende kleuren. Een ware eyecatcher in élk interieur!

Kenmerken Club 50 e en club 125 e

Net als de rest van de haarden uit de Club serie zijn ook deze nieuwkomers rijk uitgerust. De Club 50 E heeft een afmeting van 50 cm. Heeft u beperkte ruimte in uw interieur of zoekt u een kleinere haard voor bijvoorbeeld kantoor? Dan is deze compacte haard bijzonder geschikt. De Club 125 E heeft een ruimere afmeting van 125 cm. Beide haarden zijn voorzien van ultra HD effect, standaard ontspiegeld glas en een heat output van 1,5 kW. Daarnaast beschikken deze nieuwkomers over:

    • Zeer realistisch en optimaal regelbaar vuurbeeld
    • Keuze uit zeven kleurpatronen
    • Makkelijk te bedienen met afstandsbediening

De Club 50 E en de Club 125 E zijn vanaf nu verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Summum 190 krijgt centrale plek in historische Dordtse woning
Nieuws

Summum 190 krijgt centrale plek in historische Dordtse woning

Midden in het centrum van Dordrecht mag onze Summum 190 een fraaie historische woning verwarmen. De eigenaren van deze woning zochten ‘een karakteristieke woning’ en dat hebben ze zeker gevonden. Na een grote renovatie is deze voormalige scheepssmederij veranderd in een stijlvol woonhuis mét de Summum 190 als centerpiece in de woonkamer!

Leer meer
Wist u dat: een haard van Element4 het mooiste vuur op laagstand heeft?
Tip

Wist u dat: een haard van Element4 het mooiste vuur op laagstand heeft?

De energieprijzen in Europa zijn momenteel hoog. Ook wordt de buitentemperatuur langzaamaan milder. Reden genoeg om de haard af en toe op een lagere vermogensstand te zetten. Maar een lager vermogen betekent toch ook een minder fraai vlambeeld? Niet bij Element4!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube