Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

| Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Voor liefhebbers van exclusief design

Voor wie onze Electric Club Series nog niet kent: deze lijn is ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar nóg meer beleving. Naast het zeer realistische vlammenspel en de ingebouwde verwarming hebben deze haarden namelijk nóg een unieke eigenschap: sfeervolle bodemverlichting die verstelbaar is in 7 verschillende kleuren. Een ware eyecatcher in élk interieur!

Kenmerken Club 50 e en club 125 e

Net als de rest van de haarden uit de Club serie zijn ook deze nieuwkomers rijk uitgerust. De Club 50 E heeft een afmeting van 50 cm. Heeft u beperkte ruimte in uw interieur of zoekt u een kleinere haard voor bijvoorbeeld kantoor? Dan is deze compacte haard bijzonder geschikt. De Club 125 E heeft een ruimere afmeting van 125 cm. Beide haarden zijn voorzien van ultra HD effect, standaard ontspiegeld glas en een heat output van 1,5 kW. Daarnaast beschikken deze nieuwkomers over:

    • Zeer realistisch en optimaal regelbaar vuurbeeld
    • Keuze uit zeven kleurpatronen
    • Makkelijk te bedienen met afstandsbediening

De Club 50 E en de Club 125 E zijn vanaf nu verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwamen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!
Nieuws

Sensationele nieuwkomer bij Element4: de Bio Ethanol haard!

Daar is hij dan..onze adembenemende nieuwe haardenreeks: de Sky serie in Bio Ethanol variant! Een ware innovatie in haardenland en uniek in zijn soort dankzij de dubbele brander met ongeëvenaard vuurbeeld! Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze nieuwe sensatie? Lees dan snel verder.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube