Nieuw binnen onze collectie: de Club 50 E en de Club 125 E!

| Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E. Twee stijlvolle elektrische haarden met een schitterend design, bijzonder realistisch vuurbeeld en sfeervolle bodemverlichting.

Voor liefhebbers van exclusief design

Voor wie onze Electric Club Series nog niet kent: deze lijn is ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar nóg meer beleving. Naast het zeer realistische vlammenspel en de ingebouwde verwarming hebben deze haarden namelijk nóg een unieke eigenschap: sfeervolle bodemverlichting die verstelbaar is in 7 verschillende kleuren. Een ware eyecatcher in élk interieur!

Kenmerken Club 50 e en club 125 e

Net als de rest van de haarden uit de Club serie zijn ook deze nieuwkomers rijk uitgerust. De Club 50 E heeft een afmeting van 50 cm. Heeft u beperkte ruimte in uw interieur of zoekt u een kleinere haard voor bijvoorbeeld kantoor? Dan is deze compacte haard bijzonder geschikt. De Club 125 E heeft een ruimere afmeting van 125 cm. Beide haarden zijn voorzien van ultra HD effect, standaard ontspiegeld glas en een heat output van 1,5 kW. Daarnaast beschikken deze nieuwkomers over:

    • Zeer realistisch en optimaal regelbaar vuurbeeld
    • Keuze uit zeven kleurpatronen
    • Makkelijk te bedienen met afstandsbediening

De Club 50 E en de Club 125 E zijn vanaf nu verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube