Met trots presenteren wij: de Cupido 50 en Cupido 70 met Realflame burner!

| Onze Cupido 50 en Cupido 70 gashaarden ontvingen recentelijk een prachtige upgrade! Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de schitterende Realflame burner én worden afgewerkt met strakke sierlijsten. Een ware eyecatcher in ieder interieur!


Een musthave voor iedere hAARDENLIEFHEBBER

De Cupido 50 en 70 gashaarden hebben hun sporen al meer dan verdiend in de haardenwereld. Maar met onze nieuwste upgrade zijn deze haarden nu écht een musthave voor iedere haardenliefhebber. Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de unieke Realflame burner én zijn afgewerkt met strakke sierlijsten.


Wegdromen bij een prachtig vuurbeeld

De innovatieve techniek van de Realflame burner geeft deze haarden een extreem realistisch vuurbeeld. In combinatie met het ontspiegelde glas en de natuurgetrouwe houtstammen ontstaat er een schitterend houtvuur waarbij u heerlijk kunt wegdromen!

Ook zo'n prachtige gashaard in uw interieur? Ontdek hier meer informatie over de Cupido 50 en Cupido 70

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Osiris Hertman kiest voor Element4 in nieuwe woning!
Nieuws

Osiris Hertman kiest voor Element4 in nieuwe woning!

In de nieuwste woning van topdesigner Osiris Hertman heeft onze gashaard Sky T een prachtig podium gekregen. Hertman koos voor een outdoor-realisatie van de populaire SKY T tunnelhaard, die zowel binnen als buiten zicht biedt op het sfeervolle vlammenspel. Deze prachtige creatie, in combinatie met de rest van Hertman's stijlvolle woning willen we u niet laten ontgaan!

Leer meer
Zo geniet u ook zónder vaste gasaansluiting van een gashaard!
Tip

Zo geniet u ook zónder vaste gasaansluiting van een gashaard!

Beschikt u niet over een aansluiting op het gasnet en wilt u toch een sfeervolle gashaard? Dat kan! Veel van onze gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de haard geleid. Zo kunt u ook zonder gasaansluiting genieten van de warmte en sfeer van een gashaard.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube