Met trots presenteren wij: de Cupido 50 en Cupido 70 met Realflame burner!

| Onze Cupido 50 en Cupido 70 gashaarden ontvingen recentelijk een prachtige upgrade! Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de schitterende Realflame burner én worden afgewerkt met strakke sierlijsten. Een ware eyecatcher in ieder interieur!


Een musthave voor iedere hAARDENLIEFHEBBER

De Cupido 50 en 70 gashaarden hebben hun sporen al meer dan verdiend in de haardenwereld. Maar met onze nieuwste upgrade zijn deze haarden nu écht een musthave voor iedere haardenliefhebber. Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de unieke Realflame burner én zijn afgewerkt met strakke sierlijsten.


Wegdromen bij een prachtig vuurbeeld

De innovatieve techniek van de Realflame burner geeft deze haarden een extreem realistisch vuurbeeld. In combinatie met het ontspiegelde glas en de natuurgetrouwe houtstammen ontstaat er een schitterend houtvuur waarbij u heerlijk kunt wegdromen!

Ook zo'n prachtige gashaard in uw interieur? Ontdek hier meer informatie over de Cupido 50 en Cupido 70

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube