Met trots presenteren wij: de Cupido 50 en Cupido 70 met Realflame burner!

| Onze Cupido 50 en Cupido 70 gashaarden ontvingen recentelijk een prachtige upgrade! Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de schitterende Realflame burner én worden afgewerkt met strakke sierlijsten. Een ware eyecatcher in ieder interieur!


Een musthave voor iedere hAARDENLIEFHEBBER

De Cupido 50 en 70 gashaarden hebben hun sporen al meer dan verdiend in de haardenwereld. Maar met onze nieuwste upgrade zijn deze haarden nu écht een musthave voor iedere haardenliefhebber. Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de unieke Realflame burner én zijn afgewerkt met strakke sierlijsten.


Wegdromen bij een prachtig vuurbeeld

De innovatieve techniek van de Realflame burner geeft deze haarden een extreem realistisch vuurbeeld. In combinatie met het ontspiegelde glas en de natuurgetrouwe houtstammen ontstaat er een schitterend houtvuur waarbij u heerlijk kunt wegdromen!

Ook zo'n prachtige gashaard in uw interieur? Ontdek hier meer informatie over de Cupido 50 en Cupido 70

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

3 tips bij de aanschaf van een buitenhaard
Tip

3 tips bij de aanschaf van een buitenhaard

Is uw tuin al summerproof? Met mooi weer op komst gaan veel mensen aan de slag in hun tuin. Wilt u straks tot in de late uurtjes buiten genieten? Dan biedt een gerieflijke buitenhaard uitkomst. Maar waar moet u op letten als u een buitenhaard aanschaft? Wij geven u graag drie handige tips!

Leer meer
Vijf prachtige installaties van de afgelopen tijd!
Nieuws

Vijf prachtige installaties van de afgelopen tijd!

In deze vreemde 'Coronatijden' luidt het advies: blijf zoveel mogelijk thuis. Veel mensen maken van deze gelegenheid gebruik om hun interieur een sfeer-upgrade te geven. Mocht u ook aan de slag willen met uw interieur, of specifieker nog: wilt u uw interieur verrijken met een prachtige 'designhaard'? Dan kunt u vast wel wat inspiratie gebruiken! Wij zetten graag vijf prachtige installaties van de afgelopen periode op een rij…

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube