Met trots presenteren wij: de Cupido 50 en Cupido 70 met Realflame burner!

| Onze Cupido 50 en Cupido 70 gashaarden ontvingen recentelijk een prachtige upgrade! Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de schitterende Realflame burner én worden afgewerkt met strakke sierlijsten. Een ware eyecatcher in ieder interieur!


Een musthave voor iedere hAARDENLIEFHEBBER

De Cupido 50 en 70 gashaarden hebben hun sporen al meer dan verdiend in de haardenwereld. Maar met onze nieuwste upgrade zijn deze haarden nu écht een musthave voor iedere haardenliefhebber. Deze populaire haarden beschikken vanaf nu namelijk over de unieke Realflame burner én zijn afgewerkt met strakke sierlijsten.


Wegdromen bij een prachtig vuurbeeld

De innovatieve techniek van de Realflame burner geeft deze haarden een extreem realistisch vuurbeeld. In combinatie met het ontspiegelde glas en de natuurgetrouwe houtstammen ontstaat er een schitterend houtvuur waarbij u heerlijk kunt wegdromen!

Ook zo'n prachtige gashaard in uw interieur? Ontdek hier meer informatie over de Cupido 50 en Cupido 70

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube