Met Element4 verzekerd van een gashaard in de toekomst!

| Steeds meer woningen in Nederland worden gebouwd zonder gasaansluiting. Wilt u graag een gashaard kopen maar twijfelt u of dit een verstandige keuze is? Wij leggen u graag uit hoe u met Element4 tóch verzekerd bent van een gashaard in de toekomst. En we geven u meteen inspiratie over hoe u een Element4 gashaard aan uw interieur kunt toevoegen!

Is het nog wel slim om een gashaard te kopen?

De overheid streeft steeds meer naar een gasvrij Nederland. Is het dan nog wel verstandig om een gashaard te kopen? Bij Element4 leggen we u graag uit waarom dit wél zo is. Want voordat Nederland helemaal gasvrij is moet er nog veel gebeuren. De doelstelling is dat een kwart van de woningen in 2030 gasvrij is. De aardgaslevering aan de rest van de woningen zal in ieder geval tot 2050 doorgaan. Een groot deel van Nederland is dus nog zo’n 30 jaar aangewezen op gas voor het verwarmen van de woning. De gemiddelde levensduur van een gashaard is zo’n 20 jaar. Dit betekent dat het dus nog steeds een goede investering is om een gashaard te kopen! Moet uw woning tóch eerder van het gas af? Dan biedt de gratis ombouwgarantie van Element4 uitkomst!

Profiteer van onze gratis ombouwgarantie!

Koopt u een Element4 gashaard tussen 1 juni 2019 en 31 december 2020 en moet u binnen 7 jaar na aankoop overstappen op gasloos wonen? Dan zorgen wij ervoor dat u tóch kunt blijven genieten van uw gashaard! Hoe het werkt? Met de ombouwgarantie zorgen wij ervoor dat uw gashaard gratis omgebouwd wordt voor gebruik met propaangas. Zo weet u zeker dat u nu én in de toekomst zorgeloos kunt genieten van uw gashaard!

Zo ziet een Element4 gashaard er in het écht uit

De ombouwgarantie is van toepassing op elke gesloten gashaard van Element4 die in Nederland wordt geplaatst. Bent u nieuwsgierig naar onze gashaarden en wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen interieur? Op onderstaande foto’s kunt u zien hoe enkele van onze klanten een Element4 topstuk toevoegden aan hun eigen interieur. Wie weet staat er straks ook zo’n eyecatcher in úw interieur!Direct onze complete collectie gashaarden bekijken? Klik hier!

Credits:

Foto's 1 - 3: The Art of Living online

Foto 4: Warmtestore Kampen

Foto 5: Jos Harm Exclusieve haarden

Foto 6: Verbruggen Fire & Design Erp

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube