Maak kennis met de spectaculaire Summum 140 4/S!

| Altijd al gedroomd van een haard waarbij u van alle zijden zicht heeft op het vuur? U hoeft niet langer te wachten; want hij is er! Uniek in de markt, uniek in uw interieur en binnenkort leverbaar bij uw Element4 dealer!

Deze schitterende nieuwkomer beschikt uitsluitend over vier glazen zijden, zonder metalen afwerking. Daardoor ontstaat er een schitterend zicht op de vlammen. Maar dat is niet het enige: met zijn minimalistische uitvoering is hij ook op esthetisch vlak een lust voor het oog!


  • Uniek in zijn soort: 4-zijden glas, dus geen metaal zichtbaar.
  • Beschikt over de Real flame burner L
  • Minimalistisch design

De haard is 150 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Dankzij het gebruik van de Real flame burner L bent u verzekerd van een extreem realistisch vuurbeeld. Kortom: een absolute musthave in uw interieur!

Meer weten? Check de productvideo!


Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube