Maak kennis met de spectaculaire Summum 140 4/S!

| Altijd al gedroomd van een haard waarbij u van alle zijden zicht heeft op het vuur? U hoeft niet langer te wachten; want hij is er! Uniek in de markt, uniek in uw interieur en binnenkort leverbaar bij uw Element4 dealer!

Deze schitterende nieuwkomer beschikt uitsluitend over vier glazen zijden, zonder metalen afwerking. Daardoor ontstaat er een schitterend zicht op de vlammen. Maar dat is niet het enige: met zijn minimalistische uitvoering is hij ook op esthetisch vlak een lust voor het oog!


  • Uniek in zijn soort: 4-zijden glas, dus geen metaal zichtbaar.
  • Beschikt over de Real flame burner L
  • Minimalistisch design

De haard is 150 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Dankzij het gebruik van de Real flame burner L bent u verzekerd van een extreem realistisch vuurbeeld. Kortom: een absolute musthave in uw interieur!

Meer weten? Check de productvideo!


Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube