Maak kennis met de spectaculaire Ambiance 125 e!

| De afgelopen periode zijn we achter de schermen drúk bezig geweest met de realisatie van een nieuwe elektrische haard. Nu is het eindelijk zover: de 'Ambiance 125 e' is klaar om de markt te veroveren!

Onze nieuwste elektrische aanwinst beschikt over een zeer realistisch vuurbeeld dat bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Met haar drie verschillende vuurbeelden en breedte van 125 cm is deze haard een prachtige sfeermaker in zowel moderne als landelijke interieurs. Groot voordeel van deze haard is dat zij overal te plaatsen is zonder rookkanaal en een prettige warmte geeft van 1,5 KW.

Alvast een impressie? Check dan snel de introductie movie!


Net als de andere haarden van Element4 beschikt de Ambiance 125 e over een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 40 cm. De haard wordt geleverd met een handzender en kan eveneens bediend worden met de gratis bijbehorende app.

Interesse in deze fraaie nieuwkomer? Vind uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek of deze haard ook voor ú de juiste keuze is!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Twee nieuwe modellen met extra functies!
Nieuws

Twee nieuwe modellen met extra functies!

We hebben goed nieuws: onze populaire inzethaard Elite 60 I e heeft twee nieuwe broertjes gekregen, en ze zijn beter dan ooit!

Leer meer
De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!
Nieuws

De Ovation Bio: klein, fijn én duurzaam!

Op zoek naar een sfeervolle losstaande haard met een duurzaam karakter? Dan is de Ovation Bio dé haard voor u. De bio-variant van deze fraaie haard is onlangs toegevoegd aan onze collectie en nú al ongekend populair onder haardenliefhebbers. Lees snel verder en ontdek alles over deze bijzondere vrijstaande haard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube