Maak kennis met de spectaculaire Ambiance 125 e!

| De afgelopen periode zijn we achter de schermen drúk bezig geweest met de realisatie van een nieuwe elektrische haard. Nu is het eindelijk zover: de 'Ambiance 125 e' is klaar om de markt te veroveren!

Onze nieuwste elektrische aanwinst beschikt over een zeer realistisch vuurbeeld dat bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden is. Met haar drie verschillende vuurbeelden en breedte van 125 cm is deze haard een prachtige sfeermaker in zowel moderne als landelijke interieurs. Groot voordeel van deze haard is dat zij overal te plaatsen is zonder rookkanaal en een prettige warmte geeft van 1,5 KW.

Alvast een impressie? Check dan snel de introductie movie!


Net als de andere haarden van Element4 beschikt de Ambiance 125 e over een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 40 cm. De haard wordt geleverd met een handzender en kan eveneens bediend worden met de gratis bijbehorende app.

Interesse in deze fraaie nieuwkomer? Vind uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek of deze haard ook voor ú de juiste keuze is!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nóg meer nieuwkomers bij Element4!
Nieuws

Nóg meer nieuwkomers bij Element4!

Ons assortiment elektrische haarden blíjft zich maar uitbreiden. Naast de 'Ambiance 125 e' introduceren wij nu ook de spraakmakende Elite 125 e en Elite 150 e. Twee stijlvolle elektrische haarden die passen binnen élk interieur!

Leer meer
Inspiratie: haardombouw in metal-look
Tip

Inspiratie: haardombouw in metal-look

Niet alleen het type haard dat je kiest heeft een grote invloed op uitstraling van je interieur; de ombouw van de haard is minstens zo belangrijk. Wist je dat je jouw haard van een extra stoere finish kunt voorzien door gebruik te maken van VeroMetal? Interieurbouwer Modularh Interiors en dealer Kachels en Haarden Wintermans in Eersel leverden onlangs een haard met zo'n ombouw op bij de consument thuis. Geweldige inspiratie voor iedereen die nadenkt over een nieuwe inbouwhaard!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube