ELEMENT4 GAAT VERHUIZEN!

| Leuk nieuwtje; wij gaan verhuizen! Vanaf 1 januari 2022 zijn wij te vinden in ons prachtige nieuwe bedrijfspand aan de Simon Stevinweg in Zwolle. Met een ruime bedrijfshal, praktische logistieke mogelijkheden én zeeën van ruimte kunnen wij onze dealers en eindgebruikers voortaan nóg beter van dienst zijn.

Na ruim elf jaar in ons huidige pand aan de Paxtonstraat zijn wij uit ons jasje gegroeid. Daarom was het tijd voor de volgende stap: een nieuw bedrijfspand met méér ruimte en een efficiëntere indeling. Dit pand zal ons, maar ook onze bezoekers meer comfort geven. Het biedt namelijk álles onder 1 dak: meer ruimte, efficiëntere productie, assemblage en orderverwerking én een nieuw high end showroom. Kortom: álles wat je van een eigentijds hoofdkantoor mag verwachten!

Benieuwd? Bekijk hieronder alvast de eerste foto's. We kunnen niet wachten om u straks vanuit deze locatie van dienst te zijn!


Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Elektrische nieuwkomer: de Club Kudos E
Nieuws

Elektrische nieuwkomer: de Club Kudos E

Wilt u graag optimaal genieten van een mooi haardvuur? Maar heeft u geen gasaansluiting én slechts beperkte ruimte? Geen probleem! Onze nieuwe Club Kudos E geeft u alle voorzieningen die u nodig heeft: elektrisch, vrijstaand én makkelijk verplaatsbaar!

Leer meer
SKY LT pronkt in gloednieuwe luxe villa in Limburg!
Nieuws

SKY LT pronkt in gloednieuwe luxe villa in Limburg!

In een gloednieuwe moderne villa in Limburg schittert onze gashaard SKY LT. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard in een roomdivider, waardoor er een open verbinding ontstaat tussen twee ruimtes. Bovendien genieten ze zo van twee kanten van het prachtige vlammenspel! We laten u graag meekijken in deze stijlvolle villa!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube