ELEMENT4 GAAT VERHUIZEN!

| Leuk nieuwtje; wij gaan verhuizen! Vanaf 1 januari 2022 zijn wij te vinden in ons prachtige nieuwe bedrijfspand aan de Simon Stevinweg in Zwolle. Met een ruime bedrijfshal, praktische logistieke mogelijkheden én zeeën van ruimte kunnen wij onze dealers en eindgebruikers voortaan nóg beter van dienst zijn.

Na ruim elf jaar in ons huidige pand aan de Paxtonstraat zijn wij uit ons jasje gegroeid. Daarom was het tijd voor de volgende stap: een nieuw bedrijfspand met méér ruimte en een efficiëntere indeling. Dit pand zal ons, maar ook onze bezoekers meer comfort geven. Het biedt namelijk álles onder 1 dak: meer ruimte, efficiëntere productie, assemblage en orderverwerking én een nieuw high end showroom. Kortom: álles wat je van een eigentijds hoofdkantoor mag verwachten!

Benieuwd? Bekijk hieronder alvast de eerste foto's. We kunnen niet wachten om u straks vanuit deze locatie van dienst te zijn!


Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Ontdek de nieuwe KUDOS en OVATION!
Nieuws

Ontdek de nieuwe KUDOS en OVATION!

Een tijdje terug introduceerden we de Club Kudos E en de Club Ovation E. Deze elektrische vrijstaande haarden bleken een succes. Reden genoeg om ook een gas-variant van deze fraaie haarden op de markt te brengen.

Leer meer
Elektrische nieuwkomer: de Club Kudos E
Nieuws

Elektrische nieuwkomer: de Club Kudos E

Wilt u graag optimaal genieten van een mooi haardvuur? Maar heeft u geen gasaansluiting én slechts beperkte ruimte? Geen probleem! Onze nieuwe Club Kudos E geeft u alle voorzieningen die u nodig heeft: elektrisch, vrijstaand én makkelijk verplaatsbaar!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube