Element4 CO-vrij gecertificeerd

| Afgelopen week mochten Jasper Schoot Uiterkamp en Fred Schillemans het procescertificaat 'CO-Vrij' van KIWA in ontvangst nemen.

Al onze vakmensen hebben het vakdiploma behaald en na een uitgebreide toelatingsaudit van KIWA is Element4 klaar voor de nieuwe wetgeving. We zijn trots op alle collega’s die hieraan mee hebben gewerkt!

Waarom een CO-vrij-diploma?

Vanaf 1 april 2023 treedt de nieuwe wet om koolmonoxide (CO) vergiftiging terug te dringen in werking. Dit betekent dat je geen gasinstallatie in bedrijf mag stellen, zonder dat je als monteur of bedrijf gecertificeerd bent. Het diploma vormt het bewijs dat onze medewerkers over alle vereiste kennis en vaardigheden beschikken om een gasinstallatie veilig te installeren en in gebruik te nemen.


Meer lezen over CO-vrij? Check de website van NHK!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube