Element4 CO-vrij gecertificeerd

| Afgelopen week mochten Jasper Schoot Uiterkamp en Fred Schillemans het procescertificaat 'CO-Vrij' van KIWA in ontvangst nemen.

Al onze vakmensen hebben het vakdiploma behaald en na een uitgebreide toelatingsaudit van KIWA is Element4 klaar voor de nieuwe wetgeving. We zijn trots op alle collega’s die hieraan mee hebben gewerkt!

Waarom een CO-vrij-diploma?

Vanaf 1 april 2023 treedt de nieuwe wet om koolmonoxide (CO) vergiftiging terug te dringen in werking. Dit betekent dat je geen gasinstallatie in bedrijf mag stellen, zonder dat je als monteur of bedrijf gecertificeerd bent. Het diploma vormt het bewijs dat onze medewerkers over alle vereiste kennis en vaardigheden beschikken om een gasinstallatie veilig te installeren en in gebruik te nemen.


Meer lezen over CO-vrij? Check de website van NHK!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube