Element4 CO-vrij gecertificeerd

| Afgelopen week mochten Jasper Schoot Uiterkamp en Fred Schillemans het procescertificaat 'CO-Vrij' van KIWA in ontvangst nemen.

Al onze vakmensen hebben het vakdiploma behaald en na een uitgebreide toelatingsaudit van KIWA is Element4 klaar voor de nieuwe wetgeving. We zijn trots op alle collega’s die hieraan mee hebben gewerkt!

Waarom een CO-vrij-diploma?

Vanaf 1 april 2023 treedt de nieuwe wet om koolmonoxide (CO) vergiftiging terug te dringen in werking. Dit betekent dat je geen gasinstallatie in bedrijf mag stellen, zonder dat je als monteur of bedrijf gecertificeerd bent. Het diploma vormt het bewijs dat onze medewerkers over alle vereiste kennis en vaardigheden beschikken om een gasinstallatie veilig te installeren en in gebruik te nemen.


Meer lezen over CO-vrij? Check de website van NHK!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

4x waarom een elektrische haard dé nieuwe trend is!
Nieuws

4x waarom een elektrische haard dé nieuwe trend is!

Steeds meer consumenten kiezen voor een elektrische haard. Dat is makkelijk te verklaren als we kijken naar de huidige ontwikkelingen omtrent de gasprijzen. Maar de trend is stiekem al wat langer gaande. Wat zijn de redenen om voor dit type haard te kiezen? Wij zetten de vier belangrijkste op een rijtje...

Leer meer
Nóg meer nieuwkomers bij Element4!
Nieuws

Nóg meer nieuwkomers bij Element4!

Ons assortiment elektrische haarden blíjft zich maar uitbreiden. Naast de 'Ambiance 125 e' introduceren wij nu ook de spraakmakende Elite 125 e en Elite 150 e. Twee stijlvolle elektrische haarden die passen binnen élk interieur!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube