Elektrische haard inbouw: duurzaam én sfeervol!

| Denkt u er over om over te stappen op een elektrische inbouwhaard? Of bent u de trotse eigenaar van een duurzame nieuwbouwwoning en wilt u graag verantwoord genieten van een sfeervol haardvuur? Dan is een elektrische inbouwhaard van Element4 de juiste keuze voor u. Wij leggen u graag uit waarom…

Waarom een elektrische inbouwhaard?

Een elektrische inbouwhaard biedt veel praktische voordelen. Zo heeft een elektrische inbouwhaard bijvoorbeeld geen rookkanaal nodig. Hierdoor kunt u de haard plaatsen waar u maar wilt. Zélfs in combinatie met uw bestaande tv-meubel. Ook hoeft u geen (extra) gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen.

Het belangrijkste argument is voor velen het ‘duurzame karakter’ van een elektrische inbouwhaard. Dit type haard is namelijk de perfecte keuze als u:


  • Gas wilt besparen of gasvrij wilt wonen
  • Efficiënt gebruik wilt maken van uw zonnepanelen
  • Op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor een gashaard

Bovendien is het monteren van elektrische inbouwhaarden heel eenvoudig én kosten ze alleen maar stroom.

Waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4?

Interessant die voordelen van een elektrische haard. Maar nu de vraag: waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4? Het antwoord is eenvoudig: omdat onze haarden bekend staan om hun stijlvolle karakter en strakke design, maar ook omdat u verzekerd bent van de volgende voordelen:


  • Antireflectieglas voor een realistisch effect.
  • Bedienbaar met smartphone of tablet.
  • Rijk vlambeeld met HD ledtechnologie.
  • Keuze uit een woodland of zilverberk houtset naar eigen smaak
  • Ingebouwde verwarming waarmee een aangename stralingswarmte mogelijk is

Inbouw van elektrische haard kan op verschillende manieren

De voordelen van onze haarden zijn waarschijnlijk wel duidelijk, maar wat zijn precies inbouwmogelijkheden van de elektrische haarden uit de Element4-collectie? Die zijn zeer veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een driezijdige inbouwhaard met fraaie ombouw, maar ook voor onze populaire ‘elektrische tunnelhaard’. Deze laatstgenoemde haard biedt van beide zijden een schitterend zicht op de vlammen en creëert gelijktijdig een scheiding én verbinding tussen twee ruimten. Of wat dacht u van een stijlvolle horizontale haard als fraaie eyecatcher in uw zithoek? Zo heeft u een nóg beter zicht op het realistische vlambeeld!


En wat zijn de gebruikskosten van een elektrische inbouwhaard?

En dan nu de belangrijkste vraag voor velen: wat kost dat nou, het gebruik van een elektrische haard? Een elektrische haard van Element4 wordt standaard geleverd met een verwarmfunctie van 1 of 2 kW. Maakt u alleen gebruik van de sfeerstand? Dan verbruikt dit type inbouwhaard zo’n 10 tot 60 Watt. Dit komt neer op slechts 0,03 cent per uur. Dat is pas écht zorgeloos genieten dus.

Ook geïnteresseerd in een elektrische inbouwhaard van Element4? Bekijk meteen onze collectie elektrische haarden en wie weet is uw interieur straks ook compleet met een sfeervol haardvuur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

5 ideeën voor een gashaard in jouw interieur!
Tip

5 ideeën voor een gashaard in jouw interieur!

Een gashaard kun je op veel verschillende manieren toepassen in jouw interieur. Wil je graag verschillende ideeën opdoen en inspirerende voorbeelden zien? Wij bieden je graag de inspiratie die je zoekt!

Leer meer
SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!
Nieuws

SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!

In de nieuwste september-editie van het woon- en lifestylemagazine 'The Art of Living' schittert onze gashaard SKY L T! De haard pronkt in een gloednieuwe villa in het Utrechtse Abcoude. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard die de ruimte scheidt; maar zéker ook verbindt. En nog belangrijker: ze genieten op twee plaatsen tegelijk van het prachtige vlammenspel van onze SKY L T. Benieuwd? Kijk met ons mee!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube