Elektrische haard inbouw: duurzaam én sfeervol!

| Denkt u er over om over te stappen op een elektrische inbouwhaard? Of bent u de trotse eigenaar van een duurzame nieuwbouwwoning en wilt u graag verantwoord genieten van een sfeervol haardvuur? Dan is een elektrische inbouwhaard van Element4 de juiste keuze voor u. Wij leggen u graag uit waarom…

Waarom een elektrische inbouwhaard?

Een elektrische inbouwhaard biedt veel praktische voordelen. Zo heeft een elektrische inbouwhaard bijvoorbeeld geen rookkanaal nodig. Hierdoor kunt u de haard plaatsen waar u maar wilt. Zélfs in combinatie met uw bestaande tv-meubel. Ook hoeft u geen (extra) gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen.

Het belangrijkste argument is voor velen het ‘duurzame karakter’ van een elektrische inbouwhaard. Dit type haard is namelijk de perfecte keuze als u:


  • Gas wilt besparen of gasvrij wilt wonen
  • Efficiënt gebruik wilt maken van uw zonnepanelen
  • Op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor een gashaard

Bovendien is het monteren van elektrische inbouwhaarden heel eenvoudig én kosten ze alleen maar stroom.

Waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4?

Interessant die voordelen van een elektrische haard. Maar nu de vraag: waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4? Het antwoord is eenvoudig: omdat onze haarden bekend staan om hun stijlvolle karakter en strakke design, maar ook omdat u verzekerd bent van de volgende voordelen:


  • Antireflectieglas voor een realistisch effect.
  • Bedienbaar met smartphone of tablet.
  • Rijk vlambeeld met HD ledtechnologie.
  • Keuze uit een woodland of zilverberk houtset naar eigen smaak
  • Ingebouwde verwarming waarmee een aangename stralingswarmte mogelijk is

Inbouw van elektrische haard kan op verschillende manieren

De voordelen van onze haarden zijn waarschijnlijk wel duidelijk, maar wat zijn precies inbouwmogelijkheden van de elektrische haarden uit de Element4-collectie? Die zijn zeer veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een driezijdige inbouwhaard met fraaie ombouw, maar ook voor onze populaire ‘elektrische tunnelhaard’. Deze laatstgenoemde haard biedt van beide zijden een schitterend zicht op de vlammen en creëert gelijktijdig een scheiding én verbinding tussen twee ruimten. Of wat dacht u van een stijlvolle horizontale haard als fraaie eyecatcher in uw zithoek? Zo heeft u een nóg beter zicht op het realistische vlambeeld!


En wat zijn de gebruikskosten van een elektrische inbouwhaard?

En dan nu de belangrijkste vraag voor velen: wat kost dat nou, het gebruik van een elektrische haard? Een elektrische haard van Element4 wordt standaard geleverd met een verwarmfunctie van 1 of 2 kW. Maakt u alleen gebruik van de sfeerstand? Dan verbruikt dit type inbouwhaard zo’n 10 tot 60 Watt. Dit komt neer op slechts 0,03 cent per uur. Dat is pas écht zorgeloos genieten dus.

Ook geïnteresseerd in een elektrische inbouwhaard van Element4? Bekijk meteen onze collectie elektrische haarden en wie weet is uw interieur straks ook compleet met een sfeervol haardvuur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Warme winteravonden met Element4
Nieuws

Warme winteravonden met Element4

Het is begin december. De temperaturen dalen en in de meeste huishoudens staat de centrale verwarming of vloerverwarming alweer lekker op 20 graden. Toch hebben veel mensen juist nú het gevoel nog iets te missen… Dat ouderwetse haardvuurtje, die warmtebron waar u zo lekker voor kunt zitten met een dampende kop koffie. Gelukkig is het tegenwoordig heel eenvoudig om dit ‘warme haardvuur’ in huis te halen…

Leer meer
Een moderne haard in uw interieur? Check deze gave voorbeelden!
Nieuws

Een moderne haard in uw interieur? Check deze gave voorbeelden!

Bent u op zoek naar een haard voor uw interieur, maar niet de typische ‘oubollige’ haard van vroeger? Droomt u van een moderne haard die uw interieur versterkt én zorgt voor aangename warmte en sfeer? Dan kiest u voor een haard van Element4. Wij nemen u graag mee op reis door de mooiste installaties van haarden in moderne interieurs…

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube