Elektrische haard inbouw: duurzaam én sfeervol!

| Denkt u er over om over te stappen op een elektrische inbouwhaard? Of bent u de trotse eigenaar van een duurzame nieuwbouwwoning en wilt u graag verantwoord genieten van een sfeervol haardvuur? Dan is een elektrische inbouwhaard van Element4 de juiste keuze voor u. Wij leggen u graag uit waarom…

Waarom een elektrische inbouwhaard?

Een elektrische inbouwhaard biedt veel praktische voordelen. Zo heeft een elektrische inbouwhaard bijvoorbeeld geen rookkanaal nodig. Hierdoor kunt u de haard plaatsen waar u maar wilt. Zélfs in combinatie met uw bestaande tv-meubel. Ook hoeft u geen (extra) gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen.

Het belangrijkste argument is voor velen het ‘duurzame karakter’ van een elektrische inbouwhaard. Dit type haard is namelijk de perfecte keuze als u:


  • Gas wilt besparen of gasvrij wilt wonen
  • Efficiënt gebruik wilt maken van uw zonnepanelen
  • Op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor een gashaard

Bovendien is het monteren van elektrische inbouwhaarden heel eenvoudig én kosten ze alleen maar stroom.

Waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4?

Interessant die voordelen van een elektrische haard. Maar nu de vraag: waarom juist een elektrische inbouwhaard van Element4? Het antwoord is eenvoudig: omdat onze haarden bekend staan om hun stijlvolle karakter en strakke design, maar ook omdat u verzekerd bent van de volgende voordelen:


  • Antireflectieglas voor een realistisch effect.
  • Bedienbaar met smartphone of tablet.
  • Rijk vlambeeld met HD ledtechnologie.
  • Keuze uit een woodland of zilverberk houtset naar eigen smaak
  • Ingebouwde verwarming waarmee een aangename stralingswarmte mogelijk is

Inbouw van elektrische haard kan op verschillende manieren

De voordelen van onze haarden zijn waarschijnlijk wel duidelijk, maar wat zijn precies inbouwmogelijkheden van de elektrische haarden uit de Element4-collectie? Die zijn zeer veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een driezijdige inbouwhaard met fraaie ombouw, maar ook voor onze populaire ‘elektrische tunnelhaard’. Deze laatstgenoemde haard biedt van beide zijden een schitterend zicht op de vlammen en creëert gelijktijdig een scheiding én verbinding tussen twee ruimten. Of wat dacht u van een stijlvolle horizontale haard als fraaie eyecatcher in uw zithoek? Zo heeft u een nóg beter zicht op het realistische vlambeeld!


En wat zijn de gebruikskosten van een elektrische inbouwhaard?

En dan nu de belangrijkste vraag voor velen: wat kost dat nou, het gebruik van een elektrische haard? Een elektrische haard van Element4 wordt standaard geleverd met een verwarmfunctie van 1 of 2 kW. Maakt u alleen gebruik van de sfeerstand? Dan verbruikt dit type inbouwhaard zo’n 10 tot 60 Watt. Dit komt neer op slechts 0,03 cent per uur. Dat is pas écht zorgeloos genieten dus.

Ook geïnteresseerd in een elektrische inbouwhaard van Element4? Bekijk meteen onze collectie elektrische haarden en wie weet is uw interieur straks ook compleet met een sfeervol haardvuur!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?
Nieuws

Hoe gaat u uw huis verwarmen dit najaar?

Hoewel het in Nederland en de rest van Europa nog steeds tamelijk warm is, hebben we toch écht alweer de 'R' in de maand. Grote kans dat u over een paar weken niet meer zonder uw verwarming kunt. Maar hoe gaat u dit najaar uw woning verwarmen? Met een houthaard, een gashaard of met de nieuwste haarden op bio-ethanol? We laten u graag zien welke mogelijkheden Element4 u te bieden heeft en wat in úw geval de juiste keuze is!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

@honeypot
We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube