3 ideeën voor een doorkijkhaard in uw interieur

| Een doorkijkhaard is een eyecatcher in élk interieur. Deze haard creëert een open verbinding en geeft een prachtig ruimtelijk effect. Bovendien zorgt het veelzijdige karakter van deze haard voor een ontzettend brede toepassing. Benieuwd hoe u deze haard zou kunnen toepassen binnen úw interieur? Wij geven u graag drie ideeën!

Een doorkijkhaard als indrukwekkende blikvanger

De bewoners van dit karakteristiek pand hebben op ultieme wijze gebruik gemaakt van het verbindende karakter van een doorkijkhaard. De Sky T van Element4 schittert hier op een prachtige trappenpartij en verbindt de benedenverdieping op een elegante manier met de bovenverdieping.

Een doorkijkhaard als verbinder tussen twee ruimtes

Binnen dit interieur zorgt de Tenore 240 doorkijkhaard voor een natuurlijke verbinding tussen twee verschillende ruimtes. Een sfeervolle toevoeging én een verbindend effect! Bovendien wordt de ruimte hier optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst. Op deze manier neemt een doorkijkhaard geen 'extra' ruimte in beslag, maar wordt er efficient gebruik gemaakt van bestaande elementen binnen een interieur.

Een elektrische doorkijkhaard voor éxtra beleving

Met een elektrische doorkijkhaard kiest u voor warmte én extra beleving in uw interieur. Deze Club 100 T E doorkijkhaard van Element4 creëert een bijzonder stijlvol beeld en zorgt met zijn realistische vuurbeeld voor een warme ambiance! Bovendien is deze doorkijkhaard voorzien van extra functies zoals een regelbaar vuurbeeld en verschillende kleurpatronen.

Benieuwd naar álle doorkijkhaarden van Element4? Bekijk ze in onze collectie via onderstaande button.

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten
Tip

De 4 meest gestelde vragen over een gashaard buiten

Denkt u er over na om een gashaard buiten te laten installeren? Goed idee! Maar tegelijkertijd roept het ook vragen op. Want: heeft u daarvoor een vaste gasaansluiting nodig of gebruikt u een losse gasfles? En misschien nog wel belangrijker: kunt u elke gashaard zomaar buiten in uw overkapping installeren of is alleen een speciale buitenhaard geschikt voor uw buitenruimte? Wij geven u antwoord op deze meest gestelde vragen!

Leer meer
Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!
Tip

Even binnenkijken: ook zij kozen voor een haard van Element4!

We zagen de afgelopen tijd weer een aantal prachtige haardinstallaties van tevreden klanten voorbijkomen. Die willen we u natuurlijk niet onthouden! Een mooie manier om inspiratie op te doen voor een inbouwhaard in uw interieur. We hebben de meest opvallende installaties van de afgelopen periode op een rij gezet.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube