3 ideeën voor een doorkijkhaard in uw interieur

| Een doorkijkhaard is een eyecatcher in élk interieur. Deze haard creëert een open verbinding en geeft een prachtig ruimtelijk effect. Bovendien zorgt het veelzijdige karakter van deze haard voor een ontzettend brede toepassing. Benieuwd hoe u deze haard zou kunnen toepassen binnen úw interieur? Wij geven u graag drie ideeën!

Een doorkijkhaard als indrukwekkende blikvanger

De bewoners van dit karakteristiek pand hebben op ultieme wijze gebruik gemaakt van het verbindende karakter van een doorkijkhaard. De Sky T van Element4 schittert hier op een prachtige trappenpartij en verbindt de benedenverdieping op een elegante manier met de bovenverdieping.

Een doorkijkhaard als verbinder tussen twee ruimtes

Binnen dit interieur zorgt de Tenore 240 doorkijkhaard voor een natuurlijke verbinding tussen twee verschillende ruimtes. Een sfeervolle toevoeging én een verbindend effect! Bovendien wordt de ruimte hier optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst. Op deze manier neemt een doorkijkhaard geen 'extra' ruimte in beslag, maar wordt er efficient gebruik gemaakt van bestaande elementen binnen een interieur.

Een elektrische doorkijkhaard voor éxtra beleving

Met een elektrische doorkijkhaard kiest u voor warmte én extra beleving in uw interieur. Deze Club 100 T E doorkijkhaard van Element4 creëert een bijzonder stijlvol beeld en zorgt met zijn realistische vuurbeeld voor een warme ambiance! Bovendien is deze doorkijkhaard voorzien van extra functies zoals een regelbaar vuurbeeld en verschillende kleurpatronen.

Benieuwd naar álle doorkijkhaarden van Element4? Bekijk ze in onze collectie via onderstaande button.

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!
Nieuws

​ Daar is 'ie dan: onze nieuwe elektrische tunnelhaard!

Vol enthousiasme presenteren we onze nieuwste elektrische aanwinst: de prachtige Lumina 150T e. Deze stijlvolle haard beschikt over een breedte van maar liefst 150 cm, waardoor er een ruim zicht op de vlammen ontstaat. De combinatie van het rijke vlambeeld, het realistische gloeieffect in de houtblokken én de eenvoudige bedieningsmogelijkheden maken deze haard een fraaie aanwinst voor elk interieur!

Leer meer
Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!
Nieuws

Element4 Bio-ethanol vanaf nú leverbaar!

Recentelijk introduceerden wij onze splinternieuwe collectie bio-ethanol haarden. Bij het gebruik van deze haarden is het van groot belang om betrouwbare bio-ethanol te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor uw haard, maar zorgt ook voor een mooier vlambeeld en schonere verbranding. Het beste kiest u voor onze eigen Element4 Bio-ethanol - vanaf nú verkrijgbaar via diverse verkoopkanalen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube