3 ideeën voor een doorkijkhaard in uw interieur

| Een doorkijkhaard is een eyecatcher in élk interieur. Deze haard creëert een open verbinding en geeft een prachtig ruimtelijk effect. Bovendien zorgt het veelzijdige karakter van deze haard voor een ontzettend brede toepassing. Benieuwd hoe u deze haard zou kunnen toepassen binnen úw interieur? Wij geven u graag drie ideeën!

Een doorkijkhaard als indrukwekkende blikvanger

De bewoners van dit karakteristiek pand hebben op ultieme wijze gebruik gemaakt van het verbindende karakter van een doorkijkhaard. De Sky T van Element4 schittert hier op een prachtige trappenpartij en verbindt de benedenverdieping op een elegante manier met de bovenverdieping.

Een doorkijkhaard als verbinder tussen twee ruimtes

Binnen dit interieur zorgt de Tenore 240 doorkijkhaard voor een natuurlijke verbinding tussen twee verschillende ruimtes. Een sfeervolle toevoeging én een verbindend effect! Bovendien wordt de ruimte hier optimaal benut, omdat de gashaard onder de tv is geplaatst. Op deze manier neemt een doorkijkhaard geen 'extra' ruimte in beslag, maar wordt er efficient gebruik gemaakt van bestaande elementen binnen een interieur.

Een elektrische doorkijkhaard voor éxtra beleving

Met een elektrische doorkijkhaard kiest u voor warmte én extra beleving in uw interieur. Deze Club 100 T E doorkijkhaard van Element4 creëert een bijzonder stijlvol beeld en zorgt met zijn realistische vuurbeeld voor een warme ambiance! Bovendien is deze doorkijkhaard voorzien van extra functies zoals een regelbaar vuurbeeld en verschillende kleurpatronen.

Benieuwd naar álle doorkijkhaarden van Element4? Bekijk ze in onze collectie via onderstaande button.

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

Nieuw: de Summum 190!
Nieuws

Nieuw: de Summum 190!

Wie er de ruimte voor heeft, kiest voor een Summum 190. Een schitterende gashaard van 1,90 meter breed, met ruim zicht op de vlammen en optimaal bedieningsgemak!

Leer meer
EEN ELEKTRISCHE INBOUWHAARD: WAAROM ZOU U ERVOOR KIEZEN?
Tip

EEN ELEKTRISCHE INBOUWHAARD: WAAROM ZOU U ERVOOR KIEZEN?

Steeds meer mensen denken na over een elektrische inbouwhaard als alternatief voor een open haard of gashaard. Vooral bij nieuwbouw is deze keuze begrijpelijk: veel woningen worden immers energieneutraal en gasloos gebouwd. Maar waarom zou u nog meer voor een elektrische inbouwhaard kiezen? Wij geven 4 adviezen!

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube