Collectie Tuinhaard van Element4

Heeft u een mooie tuin waarin u het liefst zoveel mogelijk tijd doorbrengt? Met een sfeervolle tuinhaard van Element4 geniet u íedere dag van uw buitenruimte. Kies voor een tuinhaard met een prachtig design, speciaal gemaakt voor levensgenieters, net als u! Nieuwsgierig? Wij zetten graag drie voordelen van onze haarden voor u op een rij!

1. Een tuinhaard met schitterend design en optimaal gebruiksgemak

Met een tuinhaard van Element4 kiest u voor een haard met een schitterend design en optimaal gebruiksgemak. Het ontspiegelde glas is nagenoeg onzichtbaar en zorgt ervoor dat u geen last heeft van schitteringen van invallende lichtstralen. Zelfs als de tuinhaard is uitgeschakeld, kunt u het glas niet zien! En dankzij de geringe inbouwdiepte van slechts 25 centimeter kunt u een tuinhaard van Element4 op iedere plek in uw tuin installeren. En de bediening? Dat doet u heel eenvoudig via uw smartphone of tablet, gewoon vanuit uw luie stoel!

2. Een tuinhaard met een sfeervol vlambeeld op ieder moment

Bij Element4 vinden we het belangrijk dat u op ieder moment kunt genieten van een sfeervol haardvuur, óók op het moment dat u dat haard alleen aanzet om een fijne sfeer te creeren. Daarom geeft een tuinhaard van Element4 áltijd een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de haard draait. Zo geniet u op ieder moment van een schitterend vuur, zelfs met het laagst mogelijke gasverbruik!

3. Een tuinhaard die perfect bij úw tuin past

Klein of groot, front of doorkijk; binnen onze collectie tuinhaarden vindt u altijd wel een haard die bij u past. U kunt de haard naar uw eigen smaak laten aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw tuin. Zo is een tuinhaard van Element4 leverbaar met verschillende achterwanden, bijvoorbeeld met een zwarte achterwand van glas of een klassieke achterwand met steenmotief. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende branderbedden, zoals een realistische houtset, witte carrara kiezels, witte stenen of grijze stenen. Kies de stijl die bij úw tuin past en stel uw eigen tuinhaard samen!

Nieuwsgierig geworden naar onze tuinhaarden? Bekijk hieronder onze collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube