Outdoor Fires

Geplaatst op 16 augustus 2018 door Element4

Bent u op zoek naar een elegante buitenhaard waarmee u op élk moment gerieflijk buiten kunt zitten? Wilt u genieten van een ultieme sfeermaker op uw terras of balkon? Dan kiest u voor de Outdoor Fires van Element4. Een buitenhaard van Hollandse bodem, gecreëerd door designliefhebbers en echte levensgenieters, net zoals u…

U bent iemand die geniet van zwoele zomeravonden en daar het liefst zo lang mogelijk van wilt profiteren. Daarom bent u op zoek naar een stijlvolle buitenhaard die niet alleen warmte biedt, maar er ook nog eens geweldig uitziet. De Outdoor Fires van Element4 zijn in dat geval de juiste keuze voor u. Deze stijlvolle buitenhaarden zien eruit als een gewone gashaard en zijn ontworpen met passie voor design, kennis van de laatste trends en liefde voor bijzondere producten. Dat ziet u terug in het eindresultaat: een bijzondere haard, die precies het verschil maakt tussen een ‘gewone buitenhaard’ of een ‘ultieme sfeermaker’.

 

Hollandse nuchterheid met mondiale allure

Element4 is een op en top Nederlands merk. We werken praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat onze haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten. Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt, is techniek bij ons een belangrijk aandachtspunt. Onze haarden beschikken over de meest vooruitstrevende technische features: ze zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld. Dit maakt ons een echte trendsetter op de internationale markt.

 

Enthousiast? Ontdek ons verrassende assortiment!

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20