Collectie Moderne open haard van Element4

‘Even lekker relaxen bij de open haard…’ In de volksmond wordt een houtkachel of een gashaard vaak nog een open haard genoemd. Niet zo vreemd, want een moderne gashaard creëert dezelfde warme ambiance als een traditionele open haard. Wilt u ook sfeer toevoegen aan uw interieur en bent u op zoek naar een moderne open haard? Wij lichten graag drie topmodellen gashaarden uit onze collectie voor u uit!

1.De Summum 140 4/S: een modern topstuk binnen uw interieur

Droomt u van een moderne open haard waarbij u van alle zijden zicht heeft op het vuur? Dan is de spectaculaire Summum 140 4/S van Element4 de juiste keuze voor u. Deze haard is in uniek in de markt én uniek in uw interieur! De Summum 140 4/S beschikt over vier zijden die volledig in glas zijn uitgevoerd, zonder metalen afwerking. Hierdoor ontstaat er niet alleen een schitterend zicht op de vlammen, maar dankzij deze minimalistische uitvoering is de haard ook een esthetisch topstuk binnen uw interieur. Met het buitengewoon realistische vuurbeeld van de Real flame burner L behoort deze moderne open haard absoluut tot onze topmodellen!

2.De Club 240: een moderne open haard van wereldniveau

Op zoek naar een moderne open haard van wereldniveau? Dan kiest u voor de Club 240 uit de Club Series van Element4. Deze haard beschikt over de nieuwste Ledburner©technologie en creëert een intense beleving met instelbare ledverlichting en realistisch vuur. U kunt maar liefst veertig verschillende kleuren kiezen, waardoor u de uitstraling van de haard perfect kunt laten aansluiten op de sfeer van het moment. Bovendien geeft deze moderne open haard precies de juiste hoeveelheid warmte af omdat het vlambeeld, de temperatuur én de verlichting optimaal regelbaar zijn. En last but not least: de Club 240 van Element4 is optimaal regelbaar met de afstandsbediening, smartphone, tablet of uw domotica-systeem.

3.De Cupido 70: moderne open haard met compacte afmeting

De Cupido 70 verdient ook zeker een plekje in deze top drie. Door de compacte afmeting kunt deze moderne open haard op veel verschillende plekken binnen uw interieur installeren. En wist u dat een gashaard van Element4 een inbouwdiepte heeft van slechts 25 centimeter? Dus ook als u beperkte ruimte heeft of de haard op een lastige plek wilt installeren biedt deze gashaard u volop inbouwmogelijkheden. Dankzij de recentelijke upgrade van de Cupido 70 beschikt deze haard bovendien over de Real flame burner, waardoor u van een prachtig realistisch vuur geniet. De stijlvolle afwerking met strakke sierlijsten maakt het plaatje helemaal compleet. Kortom: deze moderne open haard is een ware eyecatcher in ieder interieur!

Enthousiast geworden over een moderne open haard van Element4? Bekijk hieronder onze complete collectie gashaarden!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube