Collectie Gashaard inbouw

Bent u op zoek naar een gashaard voor inbouw? Kies dan voor een design gashaard van Element4. Door een minimale inbouwdiepte en de slimme Powerfan techniek van een Element4 gashaard maken wij de inbouw wel heel makkelijk! Benieuwd hoe dat werkt? U leest het hier!

Een gashaard met minimale inbouwdiepte

Verlangt u naar het design en de sfeervolle ambiance van een gashaard maar twijfelt u over de inbouwmogelijkheden binnen uw interieur? Wellicht heeft u beperkte ruimte beschikbaar of wilt u vanuit esthetisch oogpunt het liefst een zo plat mogelijke haard. Ontdek dan de mogelijkheden van de moderne haarden van Element4. Onze gashaarden hebben al een inbouwdiepte van slechts 25 centimeter! Dit zorgt ervoor dat u met een Element4 gashaard qua inbouw ontzettend veel mogelijkheden heeft. Ideaal als u bijvoorbeeld een smalle kamer heeft of wanneer u ook nog een schouw wilt plaatsen!

Uw gashaard overal inbouwen dankzij de POwERFAN

De innovatieve techniek van onze Powerfan maak het mogelijk om de gashaard inbouw op vrijwel iedere plek in huis te realiseren. Deze slimme oplossing kan een versleping van maar liefst 36 meter creëren binnen het rookkanaal. Daarnaast zorgt het systeem zelf voor een automatische afvoer van rookgassen én voor de aanvoer van zuurstof van buiten. Hierdoor kunt u de gashaard inbouw op bijna iedere plek in huis realiseren, óók op lastige plekken!

Een gashaard inbouw in diverse uitvoeringen

De slimme techniek van de Powerfan en de minimale inbouwdiepte geven u extra veel mogelijkheden voor een gashaard inbouw in uw interieur. Dankzij deze uitgebreide mogelijkheden voor een gashaard inbouw kunt u uit veel verschillende modellen en uitvoeringen kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitvoering waarmee u van verschillende kanten én vanuit verschillende ruimten van het vuur kunt genieten? Een tunnel/doorkijkhaard of een roomdivider gashaard is hier met name geschikt voor. Maar ook een front-, hoek- of 3-zijdige haard zorgt voor een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Al onze gashaard uitvoeringen op een rijtje:


  • Front
  • Hoek
  • 3-zijdig
  • Tunnel
  • Roomdivider

U merkt het: met een inbouw gashaard van Element4 zijn de mogelijkheden eindeloos! Benieuwd naar al onze inbouw gashaarden? Bekijk hieronder de complete collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube