Collectie Hoekhaard

Bent op zoek naar hoekhaard voor uw huis of op kantoor? Kies dan voor een hoekhaard van Element4. Onze haarden beschikken over een stijlvol design en creëren een heerlijke sfeer in iedere ruimte. Maar een gashaard van Element4 biedt nog veel meer… Maak kennis met onze collectie hoekhaarden en laat u overtuigen!

is een hoekhaard op gas iets voor mij?

Een hoekhaard is een prachtig statement-item, waarmee u eenvoudig een gezellige plek in uw interieur creëert. Met een hoekhaard heeft u vanaf twee zijden zicht op de vlammen, wat zorgt voor een bijzonder sfeervol effect. Als u interesse heeft in een hoekhaard kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen: een hoekhaard op gas, een open hoekhaard of een elektrische hoekhaard. Bent u op zoek naar makkelijk bedienbare haard, die weinig onderhoud nodig heeft en waarbij u geniet van een écht haardvuur? Dan is een hoekhaard op gas de perfecte keuze voor u. Een gashaard biedt namelijk de volgende voordelen:

  • U kunt makkelijk en veilig stoken.
  • Het vlambeeld is nauwelijks van een echt houtvuur te onderscheiden.
  • U kunt kiezen uit diverse afmetingen, inbouwmogelijkheden en vermogens.

Reden genoeg om u eens te verdiepen in de gashaardcollectie van Element4! Bij ons vindt u altijd een hoekhaard die aansluit bij de inbouwsituatie en stijl van uw interieur.

hoekhaard uit de club series

Bent u op zoek naar een moderne eyecatcher voor uw interieur? Dan is een hoekhaard uit de indrukwekkende Club Series van Element4 de juiste keuze voor u. De brander van deze hoekhaard vormt een combinatie van ledverlichting en vuur. Deze innovatieve Ledburner© technologie zorgt voor een intense beleving omdat u de ledverlichting in maar liefst veertig verschillende kleuren kunt instellen. Bovendien beschikt deze hoekhaard met gas over een uiterst realistisch vuur. Daarnaast geeft de haard precies de juiste hoeveelheid warmte af, doordat het vlambeeld, de temperatuur én de verlichting optimaal regelbaar zijn. Deze hoekhaard met gas en led geeft u uw interieur een fantastische designupgrade, zodat u elke keer weer geniet van een imposant schouwspel!

kies de hoekhaard die bij u past!

Bij Element4 kunt u uw gashaard helemaal aanpassen aan uw eigen stijl. U bepaalt zelf met welk materiaal de achtergrond én het branderbed van uw gashaard worden uitgevoerd. Misschien weet u al precies waar u uw gashaard wilt plaatsen in uw interieur, maar twijfelt u erover of deze plek mogelijk is in verband met de gashaardafvoer. Met de Powerfan van Element4 hoeft u zich ook daarover geen zorgen te maken. Deze slimme oplossing maakt het mogelijk om een versleping van maar liefst 36 meter te creëren binnen het rookkanaal. Zo kunt u uw gashaard realiseren op plekken waar dit eerst niet kon. De Powerfan zorgt vervolgens voor de juiste instellingen voor de aan- en afvoer van de lucht. Zo kunt u dus áltijd een hoekhaard vinden die past in uw interieur; zowel qua uitstraling als plaatsing!

Enthousiast geworden? Bekijk hieronder de volledige collectie hoekhaarden!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube