Collectie 3-zijdige gashaard

Op zoek naar een sfeervolle 3-zijdige gashaard als eyecatcher in uw interieur? Het liefst van drie kanten tegelijk genieten van het vlammenspel en de gerieflijke warmte? Dan kiest u voor een 3-zijdige gashaard van Element4. Maak kennis met onze veelzijdige collectie en ontdek de mogelijkheden van de 3-zijdige gashaard in úw interieur!

Waarom een 3-zijdige gashaard?

U droomt van een sfeervolle gashaard in uw woonkamer of kantoor en u heeft het idee dat een 3-zijdige gashaard weleens de beste keuze voor u zou kunnen zijn. Maar waarom zou u kiezen voor een 3-zijdige gashaard?


  • U heeft van diverse kanten zicht op het vuur, omdat de haard aan drie zijden omsloten is door glasplaten
  • U geniet van verschillende kanten van de aangename warmte
  • De toepassingsmogelijkheden in uw interieur zijn eindeloos

Wist u bijvoorbeeld dat u de 3-zijdige gashaard in het midden van een ruimte kunt plaatsen, maar ook als roomdivider kunt inzetten? Deze ruime toepasbaarheid maakt de haard zowel geschikt voor een grote ruimte als een kleiner vertrek. Kortom: met een 3-zijdige gashaard kunt u optimaal genieten van de warmte en sfeer!

Waarom een 3-zijdige gashaard van Element4?

Een 3-zijdige gashaard maakt van uw woonkamer of kantoor een sfeervolle ruimte met een aangename warmte. Maar waarom zou u juist kiezen voor een 3-zijdige gashaard van Element4? De reden is eenvoudig: een gashaard van Element4 is de perfecte keuze als u houdt van exclusief design én praktisch gemak. Onze haarden zijn van oer-Hollandse makelij en een absolute lust voor het oog. Kiezen voor Element4 betekent kiezen voor een strakke vormgeving, handige features, bediengemak en een schitterend vlammenspel. Niet voor niets zijn onze haarden favoriet bij topdesigners en terug te vinden in tal van restaurants, hotels en huiskamers over de hele wereld!

Stel zelf uw 3-zijdige gashaard samen!

Omdat een 3-zijdige gashaard een belangrijke plaats inneemt binnen uw interieur is het belangrijk dat de haard perfect aansluit bij de stijl van de rest van de ruimte. En wie weet er het beste welke stijl bij u past? Precies, dat bent u zélf! Daarom geeft Element4 u de mogelijkheid om uw 3-zijdige gashaard zelf samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke branderbed uw gashaard krijgt:


  • warm gloeiende houtstammen set
  • witte Carrara kiezels
  • witte of grijze stenen

Ook de achterwand van de gashaard kunt u afstemmen op uw eigen interieur. Hierbij kunt u kiezen uit zwart staal, zwart glas of dakpanmotief. Zo kunt u uw gashaard een unieke, persoonlijke touch meegeven, naadloos laten aansluiten bij uw eigen stijl en de haard perfect tot zijn recht laten komen in úw interieur!

Benieuwd naar onze 3-zijdige gashaarden? Bekijk hieronder de volledige collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube